آموزش اکسل برای مهندسین مبتدی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • iran-zamin
    • 2012/07/23
    • 2

آموزش اکسل برای مهندسین مبتدی

سلام خدمت بزرگان و اعضای عزیز
    بنده تازه میخوام اکسل رو یاد بگیرم و ورژن 2010 را نصب کرده ام
    دوستان اگه فایل آموزشی یا فیلمی دارن لطف کنن برام بزارن تا سریعتر به مهارت برسم
  • komeilex

RE: آموزش اکسل برای مهندسین مبتدی

[align=justify]سلام دوست عزیز. از اونجایی که من خودم از ابتدا اکسل رو از همین سایت شروع کردم برای همین بهتون پیشنهاد می کنم شمام همین کارو کنین. جزوات آموزشی تو اینترنت تا دلتون بخواد هست و شما براحتی می تونین دانلود کنین ولی من بهتون پیشنهاد می کنم جزوه آموزشی این سایت رو تهیه کنین و با اون شروع کنین. من خودم با جزوه اکسل 2007 همین سایت شروع کردم و چون دنبال منابع زیادی گشتم بدون اغراق می تونم بگم این جزوه چیز دیگه ای بود. اصولا اعتقادم بر اینه که برای یادگیری نرم افزار نباید پول پرداخت یا حداقل، پول زیادی پرداخت. و الان مطمعنم اون مبلغ ناچیزی که بابت جزوه پرداختم واقعا ارزششو داشت. در آخر لازم می دونم بگم اگر شما این جزوه رو تهیه کنین هیچ مبلغی به من نمی رسه و من چون به این باور رسیدم که راه درستی رو برای یادگیری اکسل انتخاب کردم اونو به شما پیشنهاد کردم و امیدوارم که موفق باشین[/align]البته متذکر میشم که این فقط یه شروعه و به مهارت رسیدن فقط به تلاش و پشتکار خودتون بستگی داره.

کامنت

• iran-zamin
      • 2012/07/23
      • 2

نوشته اصلی توسط komeilex
      [align=justify]سلام دوست عزیز. از اونجایی که من خودم از ابتدا اکسل رو از همین سایت شروع کردم برای همین بهتون پیشنهاد می کنم شمام همین کارو کنین. جزوات آموزشی تو اینترنت تا دلتون بخواد هست و شما براحتی می تونین دانلود کنین ولی من بهتون پیشنهاد می کنم جزوه آموزشی این سایت رو تهیه کنین و با اون شروع کنین. من خودم با جزوه اکسل 2007 همین سایت شروع کردم و چون دنبال منابع زیادی گشتم بدون اغراق می تونم بگم این جزوه چیز دیگه ای بود. اصولا اعتقادم بر اینه که برای یادگیری نرم افزار نباید پول پرداخت یا حداقل، پول زیادی پرداخت. و الان مطمعنم اون مبلغ ناچیزی که بابت جزوه پرداختم واقعا ارزششو داشت. در آ--- لازم می دونم بگم اگر شما این جزوه رو تهیه کنین هیچ مبلغی به من نمی رسه و من چون به این باور رسیدم که راه درستی رو برای یادگیری اکسل انتخاب کردم اونو به شما پیشنهاد کردم و امیدوارم که موفق باشین[/align]البته متذکر میشم که این فقط یه شروعه و به مهارت رسیدن فقط به تلاش و پشتکار خودتون بستگی داره.
      lممنون دوست عزیز
      من هر چه گشتم این جزوه ای که گفتین نفهمیدم کجاست
      لطفا لینک خرید (kharid) این جزوه را برایم بزارید

کامنت

• miladman88

• 2012/05/19
        • 38

نوشته اصلی توسط iran-zamin
        نوشته اصلی توسط komeilex
        [align=justify]سلام دوست عزیز. از اونجایی که من خودم از ابتدا اکسل رو از همین سایت شروع کردم برای همین بهتون پیشنهاد می کنم شمام همین کارو کنین. جزوات آموزشی تو اینترنت تا دلتون بخواد هست و شما براحتی می تونین دانلود کنین ولی من بهتون پیشنهاد می کنم جزوه آموزشی این سایت رو تهیه کنین و با اون شروع کنین. من خودم با جزوه اکسل 2007 همین سایت شروع کردم و چون دنبال منابع زیادی گشتم بدون اغراق می تونم بگم این جزوه چیز دیگه ای بود. اصولا اعتقادم بر اینه که برای یادگیری نرم افزار نباید پول پرداخت یا حداقل، پول زیادی پرداخت. و الان مطمعنم اون مبلغ ناچیزی که بابت جزوه پرداختم واقعا ارزششو داشت. در آ--- لازم می دونم بگم اگر شما این جزوه رو تهیه کنین هیچ مبلغی به من نمی رسه و من چون به این باور رسیدم که راه درستی رو برای یادگیری اکسل انتخاب کردم اونو به شما پیشنهاد کردم و امیدوارم که موفق باشین[/align]البته متذکر میشم که این فقط یه شروعه و به مهارت رسیدن فقط به تلاش و پشتکار خودتون بستگی داره.
        lممنون دوست عزیز
        من هر چه گشتم این جزوه ای که گفتین نفهمیدم کجاست
        لطفا لینک ---ید (kharid) این جزوه را برایم بزارید

سلام
        منظور آقا کمیل این بود که شما زحمت بکشید و یه سری به این صفحه بزنید
        http://forum.exceliran.com/thread-1303.html
        و بعد از آن از صفحه گفته شده خرید خودتان انجام دهید و در اسرع وقت تمامی فایلها به ایملیتان ارسال خواهد شد
        موفق باشید

کامنت

• ahmad1234

• 2017/03/07
          • 7

نوشته اصلی توسط iran-zamin
          سلام خدمت بزرگان و اعضای عزیز
          بنده تازه میخوام اکسل رو یاد بگیرم و ورژن 2010 را نصب کرده ام
          دوستان اگه فایل آموزشی یا فیلمی دارن لطف کنن برام بزارن تا سریعتر به مهارت برسم

آموزش این سایت هم برای شروع خوبه

https://goo.gl/1AoNsp

کامنت

چند لحظه..