جابجایی رندوم ردیف ها یک شیت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • narmaki

• 2014/07/30
    • 23

پرسش جابجایی رندوم ردیف ها یک شیت

من 10 تا ردیف دارم میخوام این ردیف ها به طور اتوماتیک هر بار اکسل باز میشه جابجا بشن (البته 2تا ستون دارم اکه به همراه ستون کناری جابجا بشن که عالیه)
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

با سلام برای استفاده از ظرفیت گروه لطفا فایل نمونه بذارید و قبل از سوال برای حل مسئله جستجو داشته باشین من با چندین سال سابقه اکسل متوجه نشدم چیزی که شما لازم دارین چی مشکلی رو قراراه حل کنه حتی المقدو برای دیگر کاربران نیز باید مفید باشه . لطفا فایل نمونه بذارید یا کلیت کاری که در نظر دارید بگید
    1400/7/2 حسینی

کامنت

• mhosseinsh
      • 2021/09/24
      • 3
      • 59.00

با سلام

اگر بخواید هر بار اکسل رو باز میکنید این اتفاق بیوفته باید از VBA استفاده کنید.
      ولی خب میتونید یه ستون سوم اضافه کنید توش تابع زیر رو بنویسد و بعد کافیه هر بار که اکسل رو باز میکنید هر سه تا ستون رو بر اساس این ستون Sort کنید.

=Rand()
      [SIZE=4][FONT=tahoma]کانال یوتیوب آموزش اکسل من [/FONT]:.......... LearnWithHossein[/SIZE]

کامنت

• narmaki

• 2014/07/30
        • 23

نوشته اصلی توسط مرتضی حسینی
        با سلام برای استفاده از ظرفیت گروه لطفا فایل نمونه بذارید و قبل از سوال برای حل مسئله جستجو داشته باشین من با چندین سال سابقه اکسل متوجه نشدم چیزی که شما لازم دارین چی مشکلی رو قراراه حل کنه حتی المقدو برای دیگر کاربران نیز باید مفید باشه . لطفا فایل نمونه بذارید یا کلیت کاری که در نظر دارید بگید
        1400/7/2 حسینی

با سلام سوالم رو با نمونه اکسل مجدد بارگزاری کردم.منتهی فرمایشات دوستان در خصوص rand() و سپس هر بار سورت کردن راه حل من نیست من میخوام بدون هیچ کار دیگه ایی تنها با باز و بسته کردن اکسل رندوم آیدها به همراه ردیف در ردیف اول قرار بگیره.
        لینک دانلود فایلم
        آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود
        Last edited by حسام بحرانی; 2021/10/08, 13:46. دلیل: حذف تکراری ها

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
          • 2065
          • 72.00

لیست رندوم بدون تکرار در اکسل

سلام
          از فرمول زیر استفاده کنید و فایل نمونه را ملاحظه کنید:
          کد PHP:
          =index($a$2:$a$100;rank(b2;$b$2:$b$100)) 
          در صورتی که این فایل مشکلی داره عنوان کنید تا مشکلتون
          حل بشه.
          موفق باشید.
          فایل های پیوست شده
          [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/CENTER]
          [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
          [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
          [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..