-
خطاها در اکسل
Collapse
X
-
برچسب ها: هیچکدام
-
RE: خطاها در اکسل
با سلام و خسته نباشید
بنده می خوام در شیت 2, از E3 تا T3 اطلاعاتی رو که وارد کنم و
همزمان در شیت 1 و از E3 تا E18 وارد شود. چطور باید اینکار رو انجام بدم
متشکرمکامنت
-
با سلام
با توضيحاتي كه شما داديد چند راه را پيشنهاد مينمايم
1- توي سلول مقصد برويد بزنيد مساوي بعد بيائيد صفحه مبداء و سلول مورد نظر را انتخاب كنيد
2- شيت ها مورد نظر را با كليد ctrl انتخاب كرده در هر سلولي چيزي وارد كنيد در همه سلولهاي شيت هاي كه انتخاب شده اند داده ها وارد ميشودزنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريمکامنت
-
-
پاسخ خواسته شده را در فايل ارسالي حضرتعالي به پيوست ضميمه كردم. ولي اين فايل از لحاض ساختاري اشتباه طراحي شده است .فایل های پیوست شدهزنگ تفريح دنيا هميشگي نيست ، ساعت بعد حساب داريمکامنت
-
RE:سوال خارج از بحث
سلام
ببخشید سوالم مرتبط نیست ، میشه بگید چطوری فایل هارو تو فروم ضمیمه کردید؟در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریندکامنت
-
معذرت می خوام ولی متوجه منظورتون نشدمدر روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریندکامنت
-
نوشته اصلی توسط mahasa shayestehمعذرت می خوام ولی متوجه منظورتون نشدم
به هر حال جدا از شوخی اگر نتونستید ضمیمه کنید از سایت www.parsaspace.com میتونید استفاده کنید .بنیاد کودک CHILD FOUNDATION :
WWW.CHILDF.ORGکامنت
-
سلام دوستان
من امروز با این فروم آشنا شدم شرمنده که احتمالاً در این تاپیک اشتباها دارم سوال می پرسم
من یک اکسل دارم که یک بخشی از اون رو اینجا براتون آپلود میکنم سطر اول سیمبول های معاملاتی هست و سطر دوم قیمت واقعی شون هست که بصورت آن لاین تغییر میکنه در سطر های بعدی یک سری قیمت دارم دنبال این هستم که هر وقت قیمت هر سطر به فاصله X از سطر دوم که قیمت هست برسد آن سلول یک آلارم بدهد مثلاً رنگش قرمز شود تا نشان دهد که الان قیمت به این سطح مهم رسیده است، اساساً این امکان در اکسل وجود دارد با این شرایط؟
http://pcmbrokers.org/pcmfileupload/uploads/pcmNima-azadi.rar
با تشکر
کامنت
-
komeilex
[align=justify]سلام ما رو هم پذیرا باشین دوست عزیز.
البته که امکان این کار وجود داره شما می تونی این کارو با conditional formatting انجام بدی. برای یادگیری چگونگی کار با این ابزار لطفا در تالار جست و جو کنید. موفق باشین[/align]کامنت
-
نوشته اصلی توسط komeilex[align=justify]سلام ما رو هم پذیرا باشین دوست عزیز.
البته که امکان این کار وجود داره شما می تونی این کارو با conditional formatting انجام بدی. برای یادگیری چگونگی کار با این ابزار لطفا در تالار جست و جو کنید. موفق باشین[/align]
سرچ کردم ولی جایی ندیدم که دو تا سلول رو مقایسه کنه و بگه اگر این سلول به فاصله 0.01 اون یکی سلول رسید همین سلول رو سبز کن. :huh:
کامنت
کامنت