مشکل با متن داخل سلول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • parsa70

• 2016/09/12
    • 81

[حل شده] مشکل با متن داخل سلول

با سلام و احترام
    من متن‌های خیلی زیادی از نظر طول رو در اکسل وارد می‌کنم و خروجی pdf می‌گیریم متاسفانه بعضی از جملات در شیت اکسل به طور کامل نمایش نمی ده و .... و هرکاری هم کردم باز هم بعضی از متن ها ناقص نشون میده.
    می‌خواستم بدونم اصولش چجوری و چه تنظیماتی پیدا کنم که همیشه کامل متن در داخل سلول رو نشون می‌ده.
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

Wrap Text

نوشته اصلی توسط parsa70
    با سلام و احترام
    من متن‌های خیلی زیادی از نظر طول رو در اکسل وارد می‌کنم و خروجی pdf می‌گیریم متاسفانه بعضی از جملات در شیت اکسل به طور کامل نمایش نمی ده و .... و هرکاری هم کردم باز هم بعضی از متن ها ناقص نشون میده.
    می‌خواستم بدونم اصولش چجوری و چه تنظیماتی پیدا کنم که همیشه کامل متن در داخل سلول رو نشون می‌ده.
    سلام دوست عزیز
    اگر یک فایل نمونه قرار بدید، قطعاً بهتر نتیجه میگیرید اما لازم به یادآوری است؛

ابزار
    Wrap Text ( بسته بندی متن ) در اکسل دقیقاً همین کار رو انجام میده. یعنی متن طولانی درون یک سلول رو بصورت کامل نشون میده.

البته شاید لازم باشه پس از استفاده از این ابزار، بسته به سلیقه ی خودتان، سایز سلول رو هم تغییر بدید.
    Click image for larger version

Name:	Wrap Text.jpg
Views:	1
Size:	29.0 کیلو بایت
ID:	139104

موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..