دوستان تمام تنظیمات مرتبط با پرینت رو به صورت صحیح انجام میدم و فایل من در یک مرحله قبل از انجام پرینت و در زمان پیش نمایش کاملاً صحیح نشان داده میشه ( مطابق عکس پیوست) اما هنگام پرینت یا گرفتن خروجی پی دی اف قسمت سمت راست صفحه داخل پرینت نمیوفته (مطابق عکس پیوست)، کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست ؟
چاپ نشدن مقداری از صفحه در پرینت
Collapse
X
-
با سلام.
دوستان تمام تنظیمات مرتبط با پرینت رو به صورت صحیح انجام میدم و فایل من در یک مرحله قبل از انجام پرینت و در زمان پیش نمایش کاملاً صحیح نشان داده میشه ( مطابق عکس پیوست) اما هنگام پرینت یا گرفتن خروجی پی دی اف قسمت سمت راست صفحه داخل پرینت نمیوفته (مطابق عکس پیوست)، کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست ؟برچسب ها: هیچکدام -
سلامبا سلام.
دوستان تمام تنظیمات مرتبط با پرینت رو به صورت صحیح انجام میدم و فایل من در یک مرحله قبل از انجام پرینت و در زمان پیش نمایش کاملاً صحیح نشان داده میشه ( مطابق عکس پیوست) اما هنگام پرینت یا گرفتن خروجی پی دی اف قسمت سمت راست صفحه داخل پرینت نمیوفته (مطابق عکس پیوست)، کسی از دوستان میدونه مشکل کجاست ؟
لطفا فایل نمونه پیوست کنید تا مشکل برسی و حل بشه[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت