کاراکتر هیدن در سلول ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • MoReNu

• 2016/09/05
    • 72
    • 29.00

پرسش کاراکتر هیدن در سلول ها

سلام
    وقت بخیر
    دوستان عزیز فایل اکسل پیوستی رو ممنون می شم چک بفرماپید
    توضیح اینکه در ابتدای تمام حساب ها یک کاراکتر هیدن هست که شمارش شده با فرمول len درصورتی که قابل مشاهده نیست و اگر به صورت چشمی شمارش کنین هر کدوم از حساب ها 1 کاراکتر کمتر هست
    و وقتی این حساب هارو کپی می کنم توی نوت پد پلاس و اینکودینگش روی چیز دیگه ای تازه مشخص می شن چی هست
    حالا می خواستم بدونم این کاراکتر اضافه رو چطوری در اکسل جستجو و با هیچی ریپلیس کنم؟

تشکر[ATTACH]23303[/ATTACH]
  • حسام بحرانی

• 2013/09/29
    • 2065
    • 72.00

Char(253)

نوشته اصلی توسط MoReNu
    سلام
    وقت بخیر
    دوستان عزیز فایل اکسل پیوستی رو ممنون می شم چک بفرماپید
    توضیح اینکه در ابتدای تمام حساب ها یک کاراکتر هیدن هست که شمارش شده با فرمول len درصورتی که قابل مشاهده نیست و اگر به صورت چشمی شمارش کنین هر کدوم از حساب ها 1 کاراکتر کمتر هست
    و وقتی این حساب هارو کپی می کنم توی نوت پد پلاس و اینکودینگش روی چیز دیگه ای تازه مشخص می شن چی هست
    حالا می خواستم بدونم این کاراکتر اضافه رو چطوری در اکسل جستجو و با هیچی ریپلیس کنم؟
    تشکر[ATTACH]23303[/ATTACH]
    سلام
    فرمول دوست عزیزم generalsamad را ببینید، شاید مشکلتون
    حل بشه.
    لینک
    موفق باشید.
    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/CENTER]
    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• MoReNu

• 2016/09/05
      • 72
      • 29.00

این فرمول رو گذاشتم و خطای فرمولیم ی ده که صحیح نیست فرمول

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

جدا کننده آرگومان

نوشته اصلی توسط MoReNu
        این فرمول رو گذاشتم و خطای فرمولیم ی ده که صحیح نیست فرمول
        سلام
        شاید جدا کننده آرگومان شما متفاوت باشد؛ این فرمول رو تست کنید:
        کد PHP:
        =substitute(a1;char(253);""
        موفق باشید.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• MoReNu

• 2016/09/05
          • 72
          • 29.00

تشکر از شما و حذف شدن کاراکتر های هیدن
          دوتا سوال:
          1 اینکه این کاراکتر هیدین دقیقاٌ چی بود؟ در فرمول 253 هست این یک کاراکتر هیدین مثل Alt+0167 هست که موقع تایپ با این کلید ترکیبی بزنیم یک کاراکتر هیدین به ما می ده؟

و 2 اینکه می شه لطفا در خصوص جدا کننده آرگومان که فرمودین توضیح بدین که چی هست دقیقاٌ؟ چون خیلی از فرمولهایی که در این سایت می بینم و استفاده می کنم حطای فرمولی می گیرم ازشون، تا این مورد رو در مورد جدا کننده آرگومان رفع کنم

کامنت

چند لحظه..