نمایش جدول در لیست باکس vba
Collapse
X
-
سلام روز بخیر،
میخوام جدول (در واقع از جدول استفاده نکردم) موجود در sheet رو در یوزر فرم فراخوانی کنم و اطلاعات جدول که به صورت data validation هست رو از همون یوزر فرم تغییر بدم.
اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
[ATTACH=CONFIG]23366[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]23367[/ATTACH]
با درود فراوان
برای فراخوانی اطلاعات از شیت نام تولز سمت چپ قرار میگیره و نام سل مورد نظر سمت راست
مثلا:
TextBox1.text=Sheet4.Range("A1").value
و برای ورود اطلاعات از یوزرفرم به شیت جای این دو عوض میشن یعنی به این صورت
Sheet4.Range("A1").value=TextBox1.text
حالا برای فراخوانی اطلاعات نیاز هست بر اساس یک آیتم جستجو را انجام بدیم تا اطلاعات به فرم فراخوانی بشه که در شیت و اطلاعات شما مثلا بر اساس تاریخ اگر تکراری نباشن
و برای جستجو از حلقه For each استفاده میشه
که اگر برای ورود اطلاعات جدید باشد ابتدا در ستون اطلاعات به دنبال اولین سل خالی میگردیم شبیه به این
کد:Dim c As RangeFor Each c In Sheet1.Range("A2:A10000") If c.Value = "" Then c.Offset(0, 0).Value = c.Row - 1 c.Offset(0, 1).Value = TextBox1.Text c.Offset(0, 2).Value = TextBox2.Text c.Offset(0, 3).Value = TextBox3.Text c.Offset(0, 4).Value = TextBox4.Text MsgBox "ثبت شد " TextBox1.Text = "" TextBox2.Text = "" TextBox3.Text = "" TextBox4.Text = "" Exit For End If Next
کد:Dim c As RangeFor Each c In Sheet1.Range("A2:A10000") If c.Value = Combobox1.text Then c.Offset(0, 0).Value = c.Row - 1 c.Offset(0, 1).Value = TextBox1.Text c.Offset(0, 2).Value = TextBox2.Text c.Offset(0, 3).Value = TextBox3.Text c.Offset(0, 4).Value = TextBox4.Text MsgBox "ثبت شد " TextBox1.Text = "" TextBox2.Text = "" TextBox3.Text = "" TextBox4.Text = "" Exit For End If Next
سئوالی بود در خدمتون هستم---------------------------------------------------------------------------------------------------
بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
shamsololama@yahoo.com
09177733411 -
نمایش جدول در لیست باکس
سلام متشکر از پاسخگوئی و ارائه راه کار
لطفا پاسختان را با فایل نمونه مزین فرمائید.
ممنون[SIZE=4] [COLOR=#800000]امير المؤمنين علي (ع) : [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=5][FONT=times new roman][COLOR=#000080]دنيا دو روز است يك روز با توست و روز ديگر عليه تو روزي كه باتوست مغرور مَشو و روزي كه عليه توست نا اميد مشو زيرا هردو پايان پذيرند[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/SIZE]کامنت
-
با درود فراوان
برای فراخوانی اطلاعات از شیت نام تولز سمت چپ قرار میگیره و نام سل مورد نظر سمت راست
مثلا:
TextBox1.text=Sheet4.Range("A1").value
و برای ورود اطلاعات از یوزرفرم به شیت جای این دو عوض میشن یعنی به این صورت
Sheet4.Range("A1").value=TextBox1.text
و در این فایل خودت توضیح ندادی چطور و با چه شیوه ای میخواهید اطلاعات را فرا خوانی کنید و بر اساس کدام ستون جستجو انجام بگیرد
سئوالی بود در خدمتون هستم
سلام روزتون بخیر ، ممنونم از راهنمایی شما
بله طبق فرمایشات شما انجام دادم و درست شد، الان مشکلی که دارم کدی نوشتم که با زدن دکمه ثبت اطلاعات، یک شیت جدید برای من ایجاد میکنه و جدول هم در شیت جدید کپی میشه و اطلاعات در اون قرار میگیره اما میخوام جدول دقیقا مثل جدولی باشه که در شیت چهارم (برنامه هفتگی ) قرار داره با تمام جزئیات جستجو ، شماره ، جدول کوچیکی که در پایین قرار داره
جدول اصلی
جدولی که با ثبت اطلاعات در شیت جدید کپی میشه
فایل نمونه:
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.کامنت
کامنت