انبارداری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • shabakeha

• 2011/10/07
    • 216

انبارداری

با سلام.
    در حال ساختن یک برنامه انبارداری ساده هستم.( در حد توانم.)
    حال می خواستم برای ورود اطلاعات یک فرم داشته باشم که بعد از وارد کردن اطلاعات ( اطلاعات ورود کالا یا خروج کالا.) وبا زدن دکمه ثبت اطلاعات در فرم های مربوطه وارد شود.
    آیا کسی هست که کمک کنه.
    با تشکر.
    خرید و دانلود پروژه ها - پایان نامه ها - مقالات - کتب و نرم افزارهای مهندسی برق در فروشگاه مهندسین برق.

www.*******.ir
    www.********.ir
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4376
    • 70.00

RE: انبارداری

ازین نمونه ها تو تالار خیلی زیاده یه سرچی بکن

sigpic

کامنت

• shabakeha

• 2011/10/07
      • 216

نوشته اصلی توسط vatanparast
      ازین نمونه ها تو تالار خیلی زیاده یه سرچی بکن
      گشتم چیزی نبود.اگر سراغ دارید کمک کنید.

خرید و دانلود پروژه ها - پایان نامه ها - مقالات - کتب و نرم افزارهای مهندسی برق در فروشگاه مهندسین برق.

www.*******.ir
      www.********.ir

کامنت

• EBRAHIMSASANI

• 2011/06/11
        • 33

با سلام

شما برای این کار باید برای رسیدهای کالا ، خروج و بازگشت کالا هر کدام یک دیتا بیس داشته باشید و بعد گزارشات خود درا از دل این دیتابیسها خارج کنید یک نمونه ساده را برای شما آماده کرده ام طبق این نمونه می توانید خواسته ای خود را به طور کامل پیاده کنید اگه سوالی هم بود و یا اینکه این فایل نیاز شما را مرتفع نمی کند یک نمونه فایل ارسال کنید تا در حد توان بتوانم کمک کنم

http://uplod.ir/cqw0xl6hekb6/anbar.xls.htm

کامنت

• shabakeha

• 2011/10/07
          • 216

نوشته اصلی توسط EBRAHIMSASANI
          با سلام

شما برای این کار باید برای رسیدهای کالا ، ---وج و بازگشت کالا هر کدام یک دیتا بیس داشته باشید و بعد گزارشات خود درا از دل این دیتابیسها خارج کنید یک نمونه ساده را برای شما آماده کرده ام طبق این نمونه می توانید خواسته ای خود را به طور کامل پیاده کنید اگه سوالی هم بود و یا اینکه این فایل نیاز شما را مرتفع نمی کند یک نمونه فایل ارسال کنید تا در حد توان بتوانم کمک کنم

http://uplod.ir/cqw0xl6hekb6/anbar.xls.htm
          با سلام.
          لطف می کنید بگید این فرم ورود را چطور بسازم؟
          با تشکر.

www.*******.ir
          www.********.ir

کامنت

• EBRAHIMSASANI

• 2011/06/11
            • 33

با سلام

من منظور شما رو متوجه نمی شم اگه منظورتون اینه که توی VBA فرم رو چطور می سازن باید خدمتتون عرض کنم با فشردن کلیدهای ALT+F11 وارد محیط VBA می شوید و در نوار ابزار بالای صفحه آیکون INSERT USERFORM رو می زنید و در فرم باز شده بنا به نیازتون و با استفاده از ابزار TOOLBOX کنترلهای مورد نیازتون رو توی فرم قرار می دید و در هر کدام کدهای لازم رو می نویسید که تو فایل ارسالی می تونید کدهای نوشته شده را ببینید .

کامنت

• shabakeha

• 2011/10/07
              • 216

دستتون درد نکنه.

www.*******.ir
              www.********.ir

کامنت

چند لحظه..