مشکل در فرمول نویسی شرطی

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • chicamika

• 2016/09/04
    • 89
    • 46.00

[حل شده] مشکل در فرمول نویسی شرطی

با سلام و عرض ادب .مشکلی که دارم به این شکل هست که میخواهم تو هر سلولی که کلمه مورد نظر وجود داشت مقدار اون رو برداشته و نهایتا جمع مقادیر تمامیه سلول هایی که دارای کلمه مورد نظر هستند رو برای من تایپ کنه .در فایل پیوست نمونه وجو دارد .با تشکر
    فایل های پیوست شده
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

با سلام
    این فرمول را تست کنید
    کد PHP:
    =iferror(if(find("توپ",a5)>0,sum(b5:i5)),""
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• chicamika

• 2016/09/04
      • 89
      • 46.00

نوشته اصلی توسط generalsamad
      با سلام
      این فرمول را تست کنید
      کد PHP:
      =iferror(if(find("توپ",a5)>0,sum(b5:i5)),""
      تشکر .من نتونستم خروجی بگیرم .اگر امکان داره بر روس فایل اکسل راهنمایی رو اعمال کنید

- - - Updated - - -

مطلب دیگه ای که هست اینکه من میخوام کلمه مورد نظر در هر سلولی بود مقدار متناسب با اون سلول ها نهایتا جمع بشن و خروجی برام تایپ بشه .فایل اکسل رو ملاحظه بفرمایید

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

تعداد در هر زمین

نوشته اصلی توسط chicamika
        تشکر .من نتونستم خروجی بگیرم .اگر امکان داره بر روس فایل اکسل راهنمایی رو اعمال کنید

- - - updated - - -

مطلب دیگه ای که هست اینکه من میخوام کلمه مورد نظر در هر سلولی بود مقدار متناسب با اون سلول ها نهایتا جمع بشن و خروجی برام تایپ بشه .فایل اکسل رو ملاحظه بفرمایید
        سلام
        اگر قصد دارید تعداد توپ ها در هر زمین را محاسبه کنید، پیشنهاد می کنم از این تابع استفاده کنید:
        کد PHP:
        =sumif($a$5:$a$13;"*توپ*";b5:b13)

یا

=sumif($a$5:$a$13,"*توپ*",b5:b13
        موفق باشید.
        فایل های پیوست شده
        Last edited by حسام بحرانی; 2021/12/20, 20:26. دلیل: تابع
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..