من یه فایل دارم میخوام با کلیک روی یک دکمه به اسم بک آپ از آن فایل در درایو e و داخل پوشه backup یک فایل پشتیبان تهیه بشه و این تغییرات هم در فایل اصلی ذخیره بشه و هم اینکه هر وقت اراده کردیم یک فایل پشتیبان از آن تهیه کنیم و هر دفعه این کارو انجام دادیم این فایل بک آپ جدید جایگزین فایل بک قدیمی بشود یعنی همیشه فقط یک فایل اصلی و یک فایل پشتیبان داشته باشیم نه بیشتر.البته با کمک فایل های این انجمن یه چیزایی نوشتم اما نتیجه ای نگرفتم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
طریقه بک آپ گیری از یک فایل به طوری که جایگزین فایل بک قبلی بشود
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام اساتید محترم.ممنون که قبول زحمت فرموده و جواب کاربران مبتدی مثل من رو میدین
من یه فایل دارم میخوام با کلیک روی یک دکمه به اسم بک آپ از آن فایل در درایو e و داخل پوشه backup یک فایل پشتیبان تهیه بشه و این تغییرات هم در فایل اصلی ذخیره بشه و هم اینکه هر وقت اراده کردیم یک فایل پشتیبان از آن تهیه کنیم و هر دفعه این کارو انجام دادیم این فایل بک آپ جدید جایگزین فایل بک قدیمی بشود یعنی همیشه فقط یک فایل اصلی و یک فایل پشتیبان داشته باشیم نه بیشتر.البته با کمک فایل های این انجمن یه چیزایی نوشتم اما نتیجه ای نگرفتم . ممنون میشم راهنمایی بفرماییدبرچسب ها: هیچکدام -
سلام دوست عزیزسلام اساتید محترم.ممنون که قبول زحمت فرموده و جواب کاربران مبتدی مثل من رو میدین
من یه فایل دارم میخوام با کلیک روی یک دکمه به اسم بک آپ از آن فایل در درایو e و داخل پوشه backup یک فایل پشتیبان تهیه بشه و این تغییرات هم در فایل اصلی ذخیره بشه و هم اینکه هر وقت اراده کردیم یک فایل پشتیبان از آن تهیه کنیم و هر دفعه این کارو انجام دادیم این فایل بک آپ جدید جایگزین فایل بک قدیمی بشود یعنی همیشه فقط یک فایل اصلی و یک فایل پشتیبان داشته باشیم نه بیشتر.البته با کمک فایل های این انجمن یه چیزایی نوشتم اما نتیجه ای نگرفتم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
لطفا از این تاپیک دیدن فرمائید
با توضیحات کامل پاسخ داده شده.
سپاس[SIZE=4] [COLOR=#800000]امير المؤمنين علي (ع) : [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=5][FONT=times new roman][COLOR=#000080]دنيا دو روز است يك روز با توست و روز ديگر عليه تو روزي كه باتوست مغرور مَشو و روزي كه عليه توست نا اميد مشو زيرا هردو پايان پذيرند[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/SIZE] -
سلام اساتید محترم.ممنون که قبول زحمت فرموده و جواب کاربران مبتدی مثل من رو میدین
البته ماکرو شما هم کامله فقط کافی سطر پائین را به این گونه تغییر دهید
ThisWorkbook.SaveCopyAs Filename:=Fname
من امتحانش کردم درست کار میکنه و فایل جدید جایگزین فایل قبلی میشه
[SIZE=4] [COLOR=#800000]امير المؤمنين علي (ع) : [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=5][FONT=times new roman][COLOR=#000080]دنيا دو روز است يك روز با توست و روز ديگر عليه تو روزي كه باتوست مغرور مَشو و روزي كه عليه توست نا اميد مشو زيرا هردو پايان پذيرند[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/SIZE]کامنت
-
با سلام
اگر فولدر مورد نظر وجود نداشته باشد با پیغام خطا مواجه میشوید
پس باید شرطی قرار دهید که مسیر فایل ذخیره شده را چک کند ببیند پوشه در مسیر مورد نظر موجود هست یا خیر در صورتی که موجود نبود آن را بسازد
از این کد استفاده کنید
کد PHP:Sub mmm()
Dim Msg As String
Dim Ans As Long
Dim Fname, strFolderName, strFolderExists As String
strFolderName = "E:\BACKUP\"
strFolderExists = Dir(strFolderName, vbDirectory)
Msg = " آیا می خواهید از فایل بک آپ تهیه کنید"
Ans = MsgBox(Msg, vbYesNo)
If Ans = vbYes Then
ThisWorkbook.Save
If strFolderExists = "" Then
MkDir strFolderName
End If
Fname = strFolderName & ThisWorkbook.Name
ThisWorkbook.SaveCopyAs Fname
End If
End Sub
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
نه خیر لازم نیست فایل قبلی حذف گردد
شما شفاهی میفرمائید بنده امتحان کردم اصلا نیاز نیست پس امتحان کنید
و با عرض معذرت بهتر است راه حل ارائه فرمائید. نه از جوابهای دیگران بدون امتحان کردن جواب داده شده خرده بگیرید.سپاسگزارم
Last edited by دکتر علیزاده; 2021/12/26, 00:18.[SIZE=4] [COLOR=#800000]امير المؤمنين علي (ع) : [/COLOR][/SIZE][SIZE=4][SIZE=5][FONT=times new roman][COLOR=#000080]دنيا دو روز است يك روز با توست و روز ديگر عليه تو روزي كه باتوست مغرور مَشو و روزي كه عليه توست نا اميد مشو زيرا هردو پايان پذيرند[/COLOR][/FONT][/SIZE]
[/SIZE]کامنت
-
با سلام و احترام.استاد بزرگوار بسیار ممنونم . مشکلم حل شد .احسنت دست مریزادبا سلام
اگر فولدر مورد نظر وجود نداشته باشد با پیغام خطا مواجه میشوید
پس باید شرطی قرار دهید که مسیر فایل ذخیره شده را چک کند ببیند پوشه در مسیر مورد نظر موجود هست یا خیر در صورتی که موجود نبود آن را بسازد
از این کد استفاده کنید
کد PHP:Sub mmm()
Dim Msg As String
Dim Ans As Long
Dim Fname, strFolderName, strFolderExists As String
strFolderName = "E:\BACKUP\"
strFolderExists = Dir(strFolderName, vbDirectory)
Msg = " آیا می خواهید از فایل بک آپ تهیه کنید"
Ans = MsgBox(Msg, vbYesNo)
If Ans = vbYes Then
ThisWorkbook.Save
If strFolderExists = "" Then
MkDir strFolderName
End If
Fname = strFolderName & ThisWorkbook.Name
ThisWorkbook.SaveCopyAs Fname
End If
End Sub
کامنت