محاسبه مجموع بر اساس مدوده تاریخی انتخاب شده در جدول پر شده بر اساس فرم

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mobina.b

• 2021/11/27
    • 23

[حل شده] محاسبه مجموع بر اساس مدوده تاریخی انتخاب شده در جدول پر شده بر اساس فرم

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.من یه فایل دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطوری کاربر میتونه در بازه تاریخی انتخاب شده هر وقت اراده کرد بر اساس تاریخ شروع و پایان انتخاب شده جمع رو بدست بیاره؟ ممنون از لطفتون
    فایل های پیوست شده
  • kazamie

• 2021/12/14
    • 249
    • 87.00

نوشته اصلی توسط mobina.b
    با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم.من یه فایل دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطوری کاربر میتونه در بازه تاریخی انتخاب شده هر وقت اراده کرد بر اساس تاریخ شروع و پایان انتخاب شده جمع رو بدست بیاره؟ ممنون از لطفتون
    فایل پیوست را ببینید
    فایل های پیوست شده
    دکتر کاظمی

کامنت

• mobina.b

• 2021/11/27
      • 23

نوشته اصلی توسط kazamie
      فایل پیوست را ببینید
      با سلام و ممنون از لطفتون. میشه بفرمایید چرا در فایل من وقتی جاهاشو عوض میکنم و فرمت تاریخ را بدون / می نویسم جواب نمیده برام مهمه که تاریخ بدون / قبول بکنه .اما در فایل شما کار میکنه میشه کمی بیشتر توضیح بفرمایین چطوری انجامش دادین..فایلو ملاحظه بفرماییدو یه زحمت دیگه هم دارم چطور میتونیم تو یه خونه مجزام کل مجموع هزینه ها را به دست بیاریم یعنی با توجه به اینکه اطلاعات جدول به روز و اضافه میشن جمع کل هزینه هام محاسبه بشه و نمایش داده بشه. با تشکر.لطفا در فایل rahnema2پاسخ را اعمال بفرمایید. بازم ممنون
      فایل های پیوست شده

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
        • 249
        • 87.00

فایل پیوست

- - - Updated - - -

سلام چون آدرس سلول ها نسبی بود با جابجا کردن آن ستون های مرجع و سلول های که آدرس داده بودیم تغییر می کنند یا باید به صورت دستی اصلاح شوند و یا اینکه با علامت دلار مطلق شوندعلامت دلار قبل از آدرس ستون باعث ثابت ماندن ستون می شود و علامت دلار قبل از آدرس ردیف باعث ثابت ماندن ردیف می شود
        فایل های پیوست شده
        دکتر کاظمی

کامنت

• mobina.b

• 2021/11/27
          • 23

بسیار عالی.ممنون از لطفتون آقای دکتر.راستی یه سوال دیگه اگه بخواهیم مجموع هزینه ها را در سطر انتهایی جدول پرشده توسط فرم محاسبه بشه از چه فرمولی استفاده میکنیم یعنی میخوام همیشه در سطر آخر جدول قیمت کل هزینه ها محاسبه بشه و نوشته بشه با توجه به اینکه اطلاعات جدول به روز میشه آیا چنین امکانی وجود داره که سطر انتهایی این جدول به سطر محاسبه مجموع هزینه ها اختصاص پیدابکنه یا نه ؟

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
            • 249
            • 87.00

نوشته اصلی توسط mobina.b
            بسیار عالی.ممنون از لطفتون آقای دکتر.راستی یه سوال دیگه اگه بخواهیم مجموع هزینه ها را در سطر انتهایی جدول پرشده توسط فرم محاسبه بشه از چه فرمولی استفاده میکنیم یعنی میخوام همیشه در سطر آخر جدول قیمت کل هزینه ها محاسبه بشه و نوشته بشه با توجه به اینکه اطلاعات جدول به روز میشه آیا چنین امکانی وجود داره که سطر انتهایی این جدول به سطر محاسبه مجموع هزینه ها اختصاص پیدابکنه یا نه ؟
            آیا تعداد سطرهای جدول همیشه ثابت هستند؟ به نظر من بهتر است کل داده های جدول را انتخاب کنید و Ctrl+T بزنید تا به جدول تبدیل شود و بعد برای محاسبه مجموع داده های هر ستون در پایین، آخرین سلول خالی را انتخاب کنید و Alt+= بزنید تا مجموع داده های ستون محاسبه شوند
            دکتر کاظمی

کامنت

• mobina.b

• 2021/11/27
              • 23

با سلام .ممنون از پاسختون. نه تعداد سطرها ثابت نیستند منظورم همین فایل بالایی هست که براتون پیوست کردم ببینیدتو اون فایل جدول توسط اطلاعاتی که از فرم میگیره پر میشه و همیشه تعداد سطرها اضافه میشن خب ما الان اگه بخواهیم یه سطر ثابت برای همیشه در انتهای همین جدول داشته باشیم که جمع هزینه ها تو انتهای جدول تو همون سطر محاسبه بشه با توجه به اینکه رکوردها اضافه میشن عملا نمیشه سطری ثابت برای محاسبه جمع داشت .مثلا آیا امکان داره ساب توتال به انتهای این جدول اضافه نمود و این سطر مربوط به ساب توتال با توجه به به روز شدن اطلاعات همیشه خود بخود در انتهای جدول قرار بگیره و جمعو محاسبه کنه همچین امکانی وجود داره ؟ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
                • 249
                • 87.00

فایل پیوست را ببینید درست شد
                فایل های پیوست شده
                دکتر کاظمی

کامنت

• mobina.b

• 2021/11/27
                  • 23

بسیار عالی.متشکرم از راهنماییتون.احسنت دست مریزاد.

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
                    • 2065
                    • 72.00

حل شده؟!

نوشته اصلی توسط mobina.b
                    بسیار عالی.متشکرم از راهنماییتون.احسنت دست مریزاد.
                    سلام
                    در صورتي كه به جواب مورد نظرتون رسيديد گزينه حل شد (تيك سبز رنگ) در پست اولتون رو كليك كنيد.
                    موفق باشید.
                    [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
                    [/FONT][/B][/CENTER]
                    [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
                    [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
                    [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
                    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..