مشکل با هایلایت بازه ای (محدوده ای از سلول ها)

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • abo1524

• 2018/11/07
    • 45

[حل شده] مشکل با هایلایت بازه ای (محدوده ای از سلول ها)

سلام دوستان
    من یه مشکل با هایلات محدوده ای از سلول های فایل پیوستی دارم که دوستان زحمت کشیدند و در تاپیک قبلی کمکم کردند ولی یه مشکل کوچک دارم و اون اینه که وقتی که سال شروع و پایان با هم یکی هستند مثلا هردو 1394 فاصله بین دو ماه مختلف هایلایت نمیشه و کل سطر هایلایت میشه
    (فکر کردم مشکلم حل شده و تاپیک قبلی رو بستم به خاطر همین دوباره مطرح میکنم)
    ممنون میشم که کمکم کنید
    و زحمت دیگه ای که دارم اینه که جمع اعداد هایلایت شده هم حساب بشه
    و اینکه اگر بخواهم چندین فاصله زمانی رو در جدول داشته باشم باید چکار کنم؟
    مثلا می خوام همزمان بازه زمانی فروردین تا خرداد سال 1394 و بازه مهر تا بهمن 1396 و خرداد تا آبان 1400 رو بشه هایلایت کرد و مجموع اونها رو حساب کرد.
    سپاس از همکاری و کمک شما
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
      • 249
      • 87.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام

تست کنید لطفا!
      سلام فکر کنم منظورش این هست که بین سال ها هم هایلایت بشه و جمع هم محاسبه شود
      دکتر کاظمی

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
        • 249
        • 87.00

سلام من فقط جمع بین دو محدوده را درست کردم در مورد هایلایت همان قبلی است من کاری نکردم
        فایل های پیوست شده
        دکتر کاظمی

کامنت

• abo1524

• 2018/11/07
          • 45

نوشته اصلی توسط kazamie
          سلام من فقط جمع بین دو محدوده را درست کردم در مورد هایلایت همان قبلی است من کاری نکردم
          ممنون دوست عزیز
          فقط یه مشکل کوچیک(باگ)داره و اون اینه که اگه سال ها یکی باشند مثلا هردو 1394 ولی ماه ها متفاوت باشند به جای اینکه فقط ماه ها رو هایلایت کنه کل سطر رو هایلایت میکنه در صورتی که باید اون چند ماه مورد نظر رو هایلایت کنه

از دوست خوبم saed.rasa هم سپاسگزاری میکنم
          دم همتون گرم

کامنت

• generalsamad
            مدير تالار توابع

• 2014/06/22
            • 1496

با سلام
            برای حل این مشکل کافی است یک شرط قرار دهید که اگر سالها یکی شدند از فرمول دیگری استفاده شود

کد PHP:
            =IF($C$2>$C$3,FALSE,IF($C$2=$C$3,AND(MATCH($D$2,Mah,)<=COLUMN(A1),MATCH($D$3,Mah,)>=COLUMN(A1),$C$2=$B6),OR(AND(MATCH($D$2,Mah,)<=COLUMN(A1),$C$2=$B6),AND(MATCH($D$3,Mah,)>=COLUMN(A1),$C$3=$B6),AND($C$2<$B6,$C$3>$B6)))) 
            Last edited by generalsamad; 2022/02/04, 02:07.
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• abo1524

• 2018/11/07
              • 45

نوشته اصلی توسط generalsamad
              با سلام
              برای حل این مشکل کافی است یک شرط قرار دهید که اگر سالها یکی شدند از فرمول دیگری استفاده شود

کد PHP:

=IF($C$2>$C$3,FALSE,IF($C$2=$C$3,AND(MATCH($D$2,Mah,)<=COLUMN(A1),MATCH($D$3,Mah,)>=COLUMN(A1),$C$2=$B6),OR(AND(MATCH($D$2,Mah,)<=COLUMN(A1),$C$2=$B6),AND(MATCH($D$3,Mah,)>=COLUMN(A1),$C$3=$B6),AND($C$2<$B6,$C$3>$B6)))) 

سپاس فراوان

کامنت

چند لحظه..