من یک ساعت کارکرد دارم که با فرمت h]:mm ] می باشد و مثلا عدد 130:40 را نشان می دهد حالا می خواهم همین عدد 130:40 به صورت فرمت number نشان داده شود . با تغییر فرمت خود عدد هم تغییر می کند اما من می خواهم همان عدد باقی بماند فقط فرمتش عوض شود .
تغییر فرمت اطلاعات
Collapse
X
-
تغییر فرمت اطلاعات
با سلام
من یک ساعت کارکرد دارم که با فرمت h]:mm ] می باشد و مثلا عدد 130:40 را نشان می دهد حالا می خواهم همین عدد 130:40 به صورت فرمت number نشان داده شود . با تغییر فرمت خود عدد هم تغییر می کند اما من می خواهم همان عدد باقی بماند فقط فرمتش عوض شود .برچسب ها: هیچکدام -
RE: تغییر فرمت اطلاعات
شما مجبورید در سلول دیگر همین سلول را در عدد 24 ضرب کنید.نوشته اصلی توسط babak123با سلام
من یک ساعت کارکرد دارم که با فرمت h]:mm ] می باشد و مثلا عدد 130:40 را نشان می دهد حالا می خواهم همین عدد 130:40 به صورت فرمت number نشان داده شود . با تغییر فرمت خود عدد هم تغییر می کند اما من می خواهم همان عدد باقی بماند فقط فرمتش عوض شود .[color=#6B8E23]
[b]این نیز بگذرد.[/b][/color] -
RE: تغییر فرمت اطلاعات
با تشکر از راهنمایی مفید شمانوشته اصلی توسط Amirsayyafiشما مجبورید در سلول دیگر همین سلول را در عدد 24 ضرب کنید.نوشته اصلی توسط babak123با سلام
من یک ساعت کارکرد دارم که با فرمت h]:mm ] می باشد و مثلا عدد 130:40 را نشان می دهد حالا می خواهم همین عدد 130:40 به صورت فرمت number نشان داده شود . با تغییر فرمت خود عدد هم تغییر می کند اما من می خواهم همان عدد باقی بماند فقط فرمتش عوض شود .کامنت

کامنت