با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید و مدیران سایت. دوستان من یک فایل براتون ارسال میکنم که اون فایلو از طریق راهنمایی اساتید محترم کدنویسی شده اما متاسفانه نمیدونم اشکال کارم کجاست که درست عمل نمیکنه.تو ابتدای ورود به برنامه یک کمبو باکس قرارداده شده که با انتخاب نام شیت ها وارد شیت های دلخواه میشیم حالا بعد از ورود به فایل در داخل شیت هام کمبوباکس برای رفتن به شیت های مختلف قرار داده شده که متاسفانه با اینکه کد نویسی شده اما درست عمل نمیکنه ممنون میشیم راهنمایی بفرمایید ببینم کدهارو چه جوری باید تغییر بدم تا از داخل فایل هم با انتخاب نام شیت ها وارد شیت های دلخواه بشیم . با تشکر
ورود به شیت های مختلف از طریق کمبوباکس قرارداده شده در شیت ها
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام من متوجه منظورتان نشدم اما برای اجرای یوزرفرم باید دکمه نمایش را در همه شیت ها داشته باشید و فکر کنم جای یکی از کد ها باید عوض شود
کد:Application.Visible=False
دکتر کاظمی -
سلام آقای دکتر ممنون از پاسختون. اما منظور من این نبود ملاحظه بفرمایید مطابق تصویر 1 ، وقتی فایلو اجرا میکنیم با انتخاب نام یکی از شیت ها از کمبو موجود و کلیک بر روی دکمه " برو به شیت " وارد شیت انتخابی مثلا a می شویم تا اینجا درسته و اما حالا وقتی در شیت a میخوام از طریق انتخاب نام یکی از شیت ها از طریق کمبو باکس موجود در این شیت a ، مثلا به شیت b یا c برویم با اینکه کد نویسی شده، اجرا نمیشه ممنون میشم ملاحظه بفرمایید کدها چه ایرادی دارند با تشکر.کامنت
-
سلام آقای دکتر ممنون از پاسختون. اما منظور من این نبود ملاحظه بفرمایید مطابق تصویر 1 ، وقتی فایلو اجرا میکنیم با انتخاب نام یکی از شیت ها از کمبو موجود و کلیک بر روی دکمه " برو به شیت " وارد شیت انتخابی مثلا a می شویم تا اینجا درسته و اما حالا وقتی در شیت a میخوام از طریق انتخاب نام یکی از شیت ها از طریق کمبو باکس موجود در این شیت a ، مثلا به شیت b یا c برویم با اینکه کد نویسی شده، اجرا نمیشه ممنون میشم ملاحظه بفرمایید کدها چه ایرادی دارند با تشکر.دکتر کاظمیکامنت
-
عذر خواهی میکنم آقای دکتر .اشتباهی ارسال کردم .شرمنده دوباره ارسال کردم.بازم از لطف شما ممنونمفایل های پیوست شدهکامنت
-
فایل های پیوست شدهدکتر کاظمیکامنت
-
با اجازه دکتر
دوست عزیز در شیتی که کامبو باکس دارید میتوانید از کد زیر استفاده کنید
با انتخاب نام شیت در کمبو باکس به شیت مورد نظر خواهید رفت
کد PHP:Private Sub cbSheet_Change()
If cbSheet.Value <> "Select a sheet" Then
Worksheets(cbSheet.Value).Select
End If
cbSheet.Value = "Select a sheet"
End Sub
کد PHP:Private Sub Worksheet_Activate()
Dim Sh As Worksheet
Me.cbSheet.Clear
For Each Sh In This Workbook.Worksheets
Me.cbSheet.AddItem Sh.Name
Next Sh
End Sub
Last edited by میثم مقدم نیا; 2022/02/12, 12:55.[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
با سلام
با اجازه دکتر
دوست عزیز در شیتی که کامبو باکس دارید میتوانید از کد زیر استفاده کنید
با انتخاب نام شیت در کمبو باکس به شیت مورد نظر خواهید رفت
کد PHP:Private Sub cbSheet_Change()
If cbSheet.Value <> "Select a sheet" Then
Worksheets(cbSheet.Value).Select
End If
cbSheet.Value = "Select a sheet"
End Sub
کد PHP:Private Sub Worksheet_Activate()
Dim Sh As Worksheet
Me.cbSheet.Clear
For Each Sh In This Workbook.Worksheets
Me.cbSheet.AddItem Sh.Name
Next Sh
End Sub
فایل های پیوست شدهکامنت
-
!!!!!!!!!!!
- - - Updated - - -
با سلام و احترام.ممنون با این دکمه کار میکنه اما کاش بدون دکمه و با انتخاب نام شیت وارد شیت مورد نظر می شدیم
- - - Updated - - -
با سلام و ممنون از لطف شما. آقای مهندس من کدهای شما رو تو فایل کپی کردم اما متاسفانه کلا تو شیت ها کمبو باکس خالی شد و اسم شیت ها دیگه قابل رویت نیست. ممنون میشم فرمایشات و کدهای مربوطه رو تو همین فایل برام ارسال بفرمایید می دونید من خیلی مبتدی هستم و نمیدونم در کدوم قسمت اشتباهی کدها رو تایپ کردم . بازم ممنون از لطف شما
لطفا فایل پیوست را بینیدفایل های پیوست شده[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
با سلام و تشکر از آقای مهندس مقدم نیا.ممنون استاد کدها درست بودن و عالی کارکردن. فقط یه مشکل اینجاست چرا وقتی تعداد شیت ها رو زیاد می کنیم وقتی میخوایم از یک شیت به شیت دیگه بریم انگاری صفحه به لرزه درمیاد و اون شیت رو جستجو میکنه و اصلا معلومه داره یه عملیاتی انجام می گیره می تونیم کاری کنیم این پرش ها معلوم نباشه و به آرامی وارد شیت مورد نظر بشیم چون عصبیم میکنه و تمرکز رو بهم میزنه. ممنون میشم فایل پیوستو ملاحظه بفرمایید و لطفا راهنمایی بفرمایید.
اساتید دیگه هم اگه لطف بفرماین نظر بدن ممنون میشم از لطف همتونفایل های پیوست شدهکامنت
-
فایل پیوست را ببینیدفایل های پیوست شدهدکتر کاظمیکامنت
-
با سلام.آقای دکتر ممنون از پاسختون. واقعا عالی بود.ممنونم که مثل همیشه با راهنمایی های ارزندتون مشکل ما کاربران مبتدی را حل میفرمایید. فقط یه سوال دیگه همونطوری که در تصویر یک مشاهده می کنید اگه نام شیتها را در صفحه ورود به فایل عوض نکنیم و با همون نامی که دیده میشه وارد فایل بشیم متاسفانه در شیت وارد شده کمبو باکس انتخاب نام شیت ها خالی هست و لیست شیتها در تصویر دوم برای انتخاب دیده نمیشه. و بایستی خارج بشیم و دوباره فایلو از اول اجرا کنیم و در تصویر اول قبل از ورد از کمبو باکس مربوطه نام یه کارگاه دیگه رو انتخاب کنیم بعد در اینصورت پس از ورود به فایل نام شیت ها درکمبوباکس داخل فایل دیده و لیست میشه. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید برای حل این مشکل چیکار باید بکنیم. با تشکرکامنت
-
با سلام.آقای دکتر ممنون از پاسختون. واقعا عالی بود.ممنونم که مثل همیشه با راهنمایی های ارزندتون مشکل ما کاربران مبتدی را حل میفرمایید. فقط یه سوال دیگه همونطوری که در تصویر یک مشاهده می کنید اگه نام شیتها را در صفحه ورود به فایل عوض نکنیم و با همون نامی که دیده میشه وارد فایل بشیم متاسفانه در شیت وارد شده کمبو باکس انتخاب نام شیت ها خالی هست و لیست شیتها در تصویر دوم برای انتخاب دیده نمیشه. و بایستی خارج بشیم و دوباره فایلو از اول اجرا کنیم و در تصویر اول قبل از ورد از کمبو باکس مربوطه نام یه کارگاه دیگه رو انتخاب کنیم بعد در اینصورت پس از ورود به فایل نام شیت ها درکمبوباکس داخل فایل دیده و لیست میشه. میشه لطفا راهنمایی بفرمایید برای حل این مشکل چیکار باید بکنیم. با تشکردکتر کاظمیکامنت
کامنت