حذف سطرهای تکراری با شرایط خاص

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • kousha

• 2017/03/01
    • 9
    • 24.00

پرسش حذف سطرهای تکراری با شرایط خاص

سلام خدمت همه دوستان
    چند تا فایل اکسل دارم که هر کدوم لیست کتابها در یک موضوع خاص هست، حالا میخایم این فایل ها را با هم ادغام کنم به طوری که یک ستون عنوان کتاب باشه و ستون های بعدی موضوعات مختلف
    در هر فایل به تعداد موضوعات ستون اضافه کردم و مثلا کتابهای پزشکی را در ستون موضوع پزشکی عدد 1 قرار دادم و در بقیه ستون ها (موضوع ها) عدد 0
    حالا این اکسل ها را با هم ادغام میکنم که فقط یک لیست داشته باشم و چون هر کتاب میتونه چند موضوع داشته باشه عناوین تکراری به وجود میاد که با حذف عناوین تکراری فقط یک موضوع باقی میمونه و بقیه حذف میشن
    در واقع میخام کتابی که هم در اکسل پزشکی بوده و هم در اکسل پرستاری، در یک سطر قرار بگیره و دو ستون پزشکی و پرستاری با عدد 1 پر بشن و بقیه 0
    با تشکر
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

بهتر است فایل اکسل نمونه کوتاه، قرار دهید تا پاسخ دهندگان محترم در اولین فرصت شما را راهنمایی فرمایند

مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..