دسته بندي اطلاعات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farhadsylyver
    • 2019/05/14
    • 2

پرسش دسته بندي اطلاعات

با سلام خدمت دوستان عزيز
    بنده يك فايل اكسل دارم كه اطلاعات پرسنل(اعم از اسم و كدملي و شماره پرسنلي و.....) را در آن بصورت ديتابيس ذخيره مي كنم حالا مي خواهم بر اساس بخش هاي مختلفي كه در سركار داريم پرسنل بصورت دسته بندي در شيت هاي هر قسمت فقط اسم و فاميل و شماره پرسنلي شان ذخيره شودمثلا اگه بخش هركي آزمايشگاه بود در شيت آزمايشگاه كپي شود و هركي راديولوژي بود در شيت راديولوژي ذخيره شود و ... و در نهايت جدول اصلي من كه اطلاعات كامل پرسنل هست دست نخورده باقي بماند چطوري مي تونم انجام بدمش؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
  • kazamie

• 2021/12/14
    • 249
    • 87.00

نوشته اصلی توسط farhadsylyver
    با سلام خدمت دوستان عزيز
    بنده يك فايل اكسل دارم كه اطلاعات پرسنل(اعم از اسم و كدملي و شماره پرسنلي و.....) را در آن بصورت ديتابيس ذخيره مي كنم حالا مي خواهم بر اساس بخش هاي مختلفي كه در سركار داريم پرسنل بصورت دسته بندي در شيت هاي هر قسمت فقط اسم و فاميل و شماره پرسنلي شان ذخيره شودمثلا اگه بخش هركي آزمايشگاه بود در شيت آزمايشگاه كپي شود و هركي راديولوژي بود در شيت راديولوژي ذخيره شود و ... و در نهايت جدول اصلي من كه اطلاعات كامل پرسنل هست دست نخورده باقي بماند چطوري مي تونم انجام بدمش؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
    سلام شما در صفحه دیتابیس می توانید برای هر پرسنل یک کد در نظر بگیرید که این کد برای هر بخش با یک حرف یا عدد یکسان شروع شود مثلا کد پرسنل آزمایشگاه با a شروع شود و بعد تمام پرسنل آزمایشگاه با اعداد پشت سرهم کد نویسی شوند (a1,a2,a3,a4,...) بعد در صفحه مربوط به هر بخش با تابع نویسی اطلاعات هر بخش در آن صفحه وارد شوند
    دکتر کاظمی

کامنت

• farhadsylyver
      • 2019/05/14
      • 2

اين فايل من هستش ميشه راهنمايي بفرماييد متوجه منظورتون نشدم
      فایل های پیوست شده

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
        • 249
        • 87.00

سلام فایلی که خودم استفاده می کنم با تغییراتی در آن برای شما گذاشتم می توانید برای فایل خودتان از این کدها کمک بگیرید
        فایل های پیوست شده
        دکتر کاظمی

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

می توانید از پیوت تیبل استفاده کنید

بهتر است اول دیتابیس خود را کامل کنید یا از اکسل دیگر کپی کنید بعد ...
          فایل های پیوست شده
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
            • 249
            • 87.00

اگر روش من سخت است می توانید از روش های ساده تر در این https://forum.exceliran.com/showthre...AE%D9%88%D8%AF استفاده کنید
            دکتر کاظمی

کامنت

چند لحظه..