فراخواندن اطلاعات از چند شیت به یک شیت با شرط تاریخ یکسان

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Amk

• 2019/11/05
    • 23

[حل شده] فراخواندن اطلاعات از چند شیت به یک شیت با شرط تاریخ یکسان

سلام
    درخواست راهنمايي از سروران عزيز داشتم
    بنده يک فايل اکسل طراحي کردم که داراي چند شيت مي باشد و اطلاعات را از تمامي شيت ها با شرط تاريخ مشخص شده در شيت فرم جمع آوري مي کند اما چون اطلاعات در شيت هاي ديگر با همان شرط تاريخ در چند سطر مي باشد طبق استفاده از فرمول index و match فقط سطر اول را در شيت form فرا مي خواند و سطر هاي ديگر را بار گذاري نمي کند لذا از سروران عزيز کمک مي خواهم آيا مي شود فايل را به گونه اي طراحي کرد که اطلاعات را با شرط تاريخ بالاي شيت form از ساير شيت ها فراخواني نموده و در سلول مخصوص خود جايگذاري نمايد حتی چندین سطر با شرط یکسان تاریخ. در آخر دکمه ای طراحی شود که شیت form را به صورت pdf ذخیره کند
    باتشکر
    فایل های پیوست شده
    Last edited by Amk; 2022/02/26, 16:49.
  • kazamie

• 2021/12/14
    • 249
    • 87.00

اگر تاریخ ها را پشت سر هم می نویسید فایل پیوست را برای این منظور درست کردم برای صفحات بعدی مطابق صفحه اول درست کنید
    فایل های پیوست شده
    دکتر کاظمی

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
      • 523
      • 51.00

نوشته اصلی توسط Amk
      سلام
      درخواست راهنمايي از سروران عزيز داشتم
      بنده يک فايل اکسل طراحي کردم که داراي چند شيت مي باشد و اطلاعات را از تمامي شيت ها با شرط تاريخ مشخص شده در شيت فرم جمع آوري مي کند اما چون اطلاعات در شيت هاي ديگر با همان شرط تاريخ در چند سطر مي باشد طبق استفاده از فرمول index و match فقط سطر اول را در شيت form فرا مي خواند و سطر هاي ديگر را بار گذاري نمي کند لذا از سروران عزيز کمک مي خواهم آيا مي شود فايل را به گونه اي طراحي کرد که اطلاعات را با شرط تاريخ بالاي شيت form از ساير شيت ها فراخواني نموده و در سلول مخصوص خود جايگذاري نمايد حتی چندین سطر با شرط یکسان تاریخ. در آخر دکمه ای طراحی شود که شیت form را به صورت pdf ذخیره کند
      باتشکر
      با اجازه از آقای دکتر
      ببینید فایل پیوست بدردتون میخوره من با ستون کمکی و Vlookup براتون اصلاح کردم.
      فایل های پیوست شده
      [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
      [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..