بنده یک فایل اکسل برنامه دارم که در آن دو شیت با نام برنامه اصلی و برنامه آنکال دارد و در سلول های c2 تا q2 و c26 تا r26 تاریخ های ماه با رنگ مشخص تعطیلات قید شده است می خواهم عدد و رنگ سلول های c2 تا q2 و c26 تا r26 شیت برنامه اصلی در سلول های c2 تا q2 و c26 تا r26 شیت برنامه آنکال بشیند . لطفا اگر امکان دارد بدون کد vba باشد چون شرط مهم نیست و سلول ها ثابت هستند اگر نشد با همان کد vba راهنمایی کنید با تشکر
انتقال اطلاعات از یک شیت به شیت دیگر با شرط یکسان
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
بنده یک فایل اکسل برنامه دارم که در آن دو شیت با نام برنامه اصلی و برنامه آنکال دارد و در سلول های c2 تا q2 و c26 تا r26 تاریخ های ماه با رنگ مشخص تعطیلات قید شده است می خواهم عدد و رنگ سلول های c2 تا q2 و c26 تا r26 شیت برنامه اصلی در سلول های c2 تا q2 و c26 تا r26 شیت برنامه آنکال بشیند . لطفا اگر امکان دارد بدون کد vba باشد چون شرط مهم نیست و سلول ها ثابت هستند اگر نشد با همان کد vba راهنمایی کنید با تشکرLast edited by Amk; 2022/02/28, 20:15.برچسب ها: هیچکدام -
-
کامنت
-
فایل پیوست را ببینیدفایل های پیوست شدهدکتر کاظمیکامنت
-
با تشکر از آقای دکتر کاظمی عزیز لطف می کنید در خصوص کدها توضیح بدید که اگر خواستم سلول دیگری را انتخاب کنم یا شیت دیگری را چکار کنم
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Activate()
Dim i As Integer
For i = 3 To 33
Cells(2, i).Interior.Color = Sheets(2).Cells(2, i).Interior.Color
Cells(2, i).Value = Sheets(2).Cells(2, i).Value
Cells(26, i).Interior.Color = Sheets(2).Cells(26, i).Interior.Color
Cells(26, i).Value = Sheets(2).Cells(26, i).Value
Next i
End Subکامنت
-
i شماره ستون ها هستند چون روز های ماه ها حداکثر تا ۳۱ روز هستند و روز یک در ستون سوم است بنابراین i از ۳ شروع و تا ۳۳ ادامه دارد for یک حلقه است که متغیر i را تکرار می کند در کد cells عدد اول ردیف و عدد دوم ستون سلول را نشان می دهدvalue مقدار سلول و interior.color رنگ پس زمینه سلول را نشان می دهد next هم مربوط به حلقه است کد های که قبل از آن هستند در این حلقه تکرار می شونددکتر کاظمیکامنت

کامنت