لیست از داده ها

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • YOU.NES

• 2022/02/16
    • 25

[حل شده] لیست از داده ها

سلام من یه لیست دارم میخوام وقتی یکی از داده های اون لیست رو سرچ کردم تمام داده های متناظر اون رو برایم نمایش بده(توی سلول های مختلف)،روش لیست درست کردن رو بلدم،میخوام خود اکسل تمام داده ها رو بیاره.
  • kazamie

• 2021/12/14
    • 249
    • 87.00

نوشته اصلی توسط YOU.NES
    سلام من یه لیست دارم میخوام وقتی یکی از داده های اون لیست رو سرچ کردم تمام داده های متناظر اون رو برایم نمایش بده(توی سلول های مختلف)،روش لیست درست کردن رو بلدم،میخوام خود اکسل تمام داده ها رو بیاره.
    https://uplod.ir/d4os8nxi21km/10.xlsx.htm
    سلام فایل پیوست را ببینید
    فایل های پیوست شده
    دکتر کاظمی

کامنت

• YOU.NES

• 2022/02/16
      • 25

دقیقا همین رو میخواستم متشکرم.فقط یه چیزی من متوجه این فرمول نمیشم =if([@1]=r6c12,row()) این فرمول نمیشم،لطف کنید توضیح بدین یا موضوعش رو بگین خودم تحقیق کنم

کامنت

• kazamie

• 2021/12/14
        • 249
        • 87.00

نوشته اصلی توسط YOU.NES
        دقیقا همین رو میخواستم متشکرم.فقط یه چیزی من متوجه این فرمول نمیشم =if([@1]=r6c12,row()) این فرمول نمیشم،لطف کنید توضیح بدین یا موضوعش رو بگین خودم تحقیق کنم
        چون داده ها در table وارد شده اند بجای T6 می‌نویسد [1@]
        شرط می کند اگر t6 برابر با L6سپس ردیف این سلول را نشان بده
        دکتر کاظمی

کامنت

• YOU.NES

• 2022/02/16
          • 25

واقعا لطف کردین منتهی ی سوال(البته بی ربط به این تایپیک هست)از ی سایتی میخوام خروجی بگیرم منتهی وقتی آدرس رو وارد میکنم این گزینه رو میاره و هیچ خروجی ای نشون نمیده،من میخوام قیمت محصولات مختلف این سایت رو لیست کنم(100 تا محصول هست و قیمت هر کدوم تو صفحه خودشون ثبت شده)و میخوام این لیست هر روز بروزرسانی بشه!آیا راه حلی هست؟
          Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	13.7 کیلو بایت
ID:	139412

کامنت

چند لحظه..