عدم ثبت کد ملی تکراری

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • jalal1362

• 2016/08/21
    • 50
    • 21.00

[حل شده] عدم ثبت کد ملی تکراری

سلام وقت بخیر
    من ی فایل اکسل دارم میخوام اطلاعاتی که داخلش ثبت میشه هنگام ثبت مانع ورود اطلاعات تکراری قسمت کد ملی و شماره پرونده بشه ممنون میشم کمک کنید
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

تست کنید لطفا
    فایل های پیوست شده
    Last edited by saed.rasa; 2022/03/14, 15:26.
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• jalal1362

• 2016/08/21
      • 50
      • 21.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام

تست کنید لطفا
      داداش کد ملی و شماره پرونده تکراری میدم باز هم ثبت میشه میخوام به محض ثبت ارور بده
      ممنونم

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

حق باشماست!

معذرت خواهی می کنم

فایل خودتان را اشتباهی ارسال کرده بودم

الان تست کنید لطفا!

در دیتا ولیدیشن می توانید فرمول زیر را ببینید
        کد HTML:
        =countif($e$2:$e$9,e2)<=1
        فایل های پیوست شده
        Last edited by saed.rasa; 2022/03/14, 15:32.
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• jalal1362

• 2016/08/21
          • 50
          • 21.00

نوشته اصلی توسط saed.rasa
          حق باشماست!

معذرت خواهی می کنم

فایل خودتان را اشتباهی ارسال کرده بودم

الان تست کنید لطفا!

در دیتا ولیدیشن می توانید فرمول زیر را ببینید
          کد HTML:
          =countif($e$2:$e$9,e2)<=1
          ممنونم داداش الان بخوام 1000 شیت این فرمول استفاده کنم باید تک تک فرمول اعمال کنم؟؟

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

اگر منظورتان چند شیت است بهتر است شیفت را نگه دارید چند شیت را انتخاب بعد همین فرمول را وارد کنید
            اما اگر منظورتان سایر سلول های ستون است بهتر است سلول ها را انتخاب کنید بازه را تغییر دهید
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..