راهنمايي براي خواندن اطلاعات از اكسل هاي ديگر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arman72lux
    • 2022/03/27
    • 2

پرسش راهنمايي براي خواندن اطلاعات از اكسل هاي ديگر

سلام دوستان
    من یک فایل اکسل اصلی دارم
    اطلاعات هر محصول رو از سایت میبینم و دستی درون اکسل وارد میکنم
    این سایت برای هر محصول بهم خروجی اکسل هم میده
    آیا راهی هست که اون خروجی رو به نام محصول سیو کنم تو فولدری و اکسل اصلی یک سطر رو خودکار برای اون ایجاد کنه و اطلاعات رو برداره؟

يا اگه نميشه حالت ديگه اين هستش كه من تو سطر نام محصول اسم محصول و وارد كنم
    و به شرط يكي بودن اسم با فايل اكسل داخل فولدر،بره و اون ١٠تا مقدار و از اون اكسل برداره
    کلا برای هر محصول 10 تا سلول اطلاعات هستش.و 100 محصول حدودا

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

لطفا ی فایل نمونه کوتاه ، اگر لازم بود قرار دهید و آدرس سایت مورد نظر در صورت امکان
    و نسخه اکسل خود را اعلام کیند لطفا

دریافت داده از سایت ها و استفاده مطلوب از داده ها ، با پاور کوئری براحتی ممکن خواهد بود
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• arman72lux
      • 2022/03/27
      • 2

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام

به انجمن محبوب اکسل ایران، خوش آمدید!

لطفا ی فایل نمونه کوتاه ، اگر لازم بود قرار دهید و آدرس سایت مورد نظر در صورت امکان
      و نسخه اکسل خود را اعلام کیند لطفا

دریافت داده از سایت ها و استفاده مطلوب از داده ها ، با پاور کوئری براحتی ممکن خواهد بود
      ممنونم ازتون
      بله با راهنمایی شما از طريق پاوركوئري موفق شدم
      تشكر

Sent from my iPhone using Tapatalk

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

این باعث خوشحالی منه، که شما موفق شدید

Power Query عالی و قدرتمند است!
        Last edited by saed.rasa; 2022/03/28, 12:46.
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• mah_pardis
          • 2018/04/21
          • 2
          • 54.00

سلام
          من میخوام در 3تا سلول آدرس بنویسم
          در سلول اول درایو
          در سلول دوم نام فایل
          در سلول سوم سلول وشیت مقصد

بعدش بگم با ترکیب این آدرس محتویات اون آدرس برام بیاره اینجا