درج تعداد روز با انتخاب ماه از لیست موجود

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saboori007a

• 2015/01/30
    • 56

[حل شده] درج تعداد روز با انتخاب ماه از لیست موجود

با سلام خدمت اساتید

بنده در فایل پیوستی خودم میخوام وقتی در سلول b3 یکی از ماه های سال رو انتخاب میکنم ، تعداد روزهای همون ماه در سلولهای e5 تا e12 نشون داده بشه ، مثلاً وقتی فروردین ماه رو انتخاب کنم تعداد بشه 31 و وقتی مهرماه یا آبان ماه یا آذرماه رو انتخاب کنم تعداد در سلولهای مشخص شده بشه 30 و وقتی اسفند رو انتخاب میکنم ، تعداد در سلولهای مشخص بشه 29 .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    کد HTML:
    =CHOOSE(MATCH(MATCH($B$3,Mah,0),{1,7,12}),31,30,29)
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• saboori007a

• 2015/01/30
      • 56

با ســلام وعــرض ادب

بســـیار مــمـــنـــون از پاســـخ حضـــرتـــعــالــــی

کامنت

چند لحظه..