شمارش سلول هاي رنگي كانديشنال فرمتينگ

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

پرسش شمارش سلول هاي رنگي كانديشنال فرمتينگ

سلام من يه فايل دارم ميخوام در آخر تعداد اين سلولهاي رنگي رو برام بشماره كه من درگ كنم به سمت بائين

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
    شمارش شما هم اشتباه بود
    کد HTML:
    =sumproduct(--(countif($c$2:$n$9,c2:n2)>1))
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
      • 218
      • 17.00

سلام شبتون بخير
      ببخشيد بابت دير جواب دادن
      من ماموريت كاري بودم الان متوجه شدم
      از شما و وقتي كه گذاشتيد واقعا متشكرم
      بنظرم درست كار ميكرد

فقط يه مشكل داشت بمحض تغيير عددي توش درجا فايل رو ميبست و از نو دوباره بازش ميكرد ؟؟

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        من دوباره تست کردم هیچ مورد خاصی ندیدم
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..