نمایش آخرین تاریخ و شماره نامه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • abo1524

• 2018/11/07
    • 45

[حل شده] نمایش آخرین تاریخ و شماره نامه

درود بر همه دوستان
    من یه فایل اکسل دارم که حاوی چندین سطر و ستون است که هر سطر حاوی تعدادی شماره نامه و تاریخ نامه هست که برای هر فرد تعداد نامه ها فرق میکند مثلا یک نفر هشت مورد نامه و شماره نامه جلو اسمش درج شده است و یک نفر دیگر ممکن است که یک نامه جلو اسمش ثبت شده باشد حالا من می خوام آخرین نامه و تاریخ نامه هر فرد در دو ستون آخرs ,t نمایش داده بشه
    سپاس
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا
    کد HTML:
    =index(c2:r2,countifs(c2:r2,"<>"&"-")-1)
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• abo1524

• 2018/11/07
      • 45

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      تست کنید لطفا
      کد HTML:
      =index(c2:r2,countifs(c2:r2,"<>"&"-")-1)

ممنون از لطف شما
      فرمول درست کار میکنه
      ولی یک مورد میمونه و اون اینه که این فرمول هم داده های متنی رو حساب میکنه و هم عددی یعنی اگر در یکی از سلول های خالی متنی بنویسیم اون متن رو به عنوان نتیجه نشون میده(ببخشید مشکل از من بود که سلول های خالی رو با - پر کرده بودم که باعث شدم شما فرمولتون رو بر این اساس بنویسید)
      یه مورد دیگه هم هست که در فایل پیوستی اضافه کردم و اون اینه که ممکن هست در این جدول مابین تاریخ ها و شماره نامه ها یک متن بیاید که من نمی خوام اون متن محاسبه بشه و صرفا آخرین تاریخ و شماره نامه درج شده نشون داده بشه

سپاس از محبت شما
      فایل های پیوست شده
      Last edited by abo1524; 2022/04/20, 00:09.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        تست کنید لطفا!
        کد HTML:
        =index(c2:t2,aggregate(14,6,column(c2:t2)-2/(--isnumber(c2:t2)),1))
        فایل های پیوست شده
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..