تغییر رنگ سلول های بعد از گذشت تاریخ خاص

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • iran79

• 2019/06/30
    • 5

پرسش تغییر رنگ سلول های بعد از گذشت تاریخ خاص

دوستان سلام

من تو اکسل تازه کار هستم و دارم تازه یاد میگیرم

در حال تهیه یک جدول بر اساس قیمت هستم که این قیمت ها یا نرخ ها باید بعد از گذشت مدتی منقضی بشن و نمیشه ازشون استفاده کرد.
    کاری که من میکنم اینه که امروز که 1 می 2022 هست و من عدد 200 رو تو سلول قرار میدم، این عدد تا 31 می 2022 اعتبار داره و بعدش منقضی میشه.
    آیا راهی هست که اکسل خودش بصورت اتومات متوجه بشه که من امروز عدد 200 رو تو سلول زدم و بعد از 31 می 2022 خودش اتومات رنگ اون سلول رو به قرمز یا هر رنگ دیگه ای تغییر بده که من متوجه بشم؟
    جدولم این شکلی هست
    سلول هایی که من پر میکنم قسمت های road-rail-air هستن که قیمت وارد میکنم
    Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-05-01 095119.jpg
Views:	1
Size:	43.9 کیلو بایت
ID:	149653
    Last edited by iran79; 2022/05/01, 10:52.
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

لطفا یک فایل اکسل همراه با جواب مورد انتظار ارسال فرمایید
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• iran79

• 2019/06/30
      • 5

سلام

وقتتون بخیر
      فایل اکسل به پیوست ارسال شد.
      پیشاپیش ممنون از راهنماییتونRate Sheet 2022 - Copy.xlsx

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام
        تست کنید لطفا!
        فایل های پیوست شده
        Last edited by saed.rasa; 2022/05/01, 14:54.
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• iran79

• 2019/06/30
          • 5

سلام
          ممنونم ولی متاسفانه اونی نشد که مدنظرم بود
          میشه لطفا بگید آیاامکانش هست زمانی که مقداری رو در سلول وارد میکنیم بصورت اتومات تاریخ همون روزی که این مقدار وارد شده بصورت بالون یا جور دیگه ای نشون داده بشه بالای سلول که متوجه بشیم چه روزی این مقدار وارد شده؟
          برای مثال یک مقدار در تاریخ 5 آوریل وارد شده و تو بالون بصورت دستی وارد شده که کار وقت گیری هست. میخوام سیستم خودش همون لحظه که مقدار رو در سلول وارد میکنم اتومات تاریخ بزنه

کامنت

چند لحظه..