جستجو و محاسبه در یک بازه‌ی زمانی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Mirgholami

• 2015/01/27
    • 37
    • 26.00

پرسش جستجو و محاسبه در یک بازه‌ی زمانی

سلام.
    وقت بخیر.

من دو تا جدول دارم که در جدول سمت چپ، اطلاعاتی مثل تاریخ، ساعت و فروشی که در هر ساعت اتفاق افتاده درج شده.
    در جدول سمت راست، من نیاز به گزارشی دارم که وقتی «تاریخ و ساعت شروع» و «تاریخ و ساعت پایان» رو وارد کردم، جمع فروشی که در این بازه اتفاق افتاده رو اعلام کنه.

ممنون می‌شم راهنمایی کنید.

Click image for larger version

Name:	100.png
Views:	1
Size:	40.3 کیلو بایت
ID:	149661
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا
    فرمول آرایه ای است Ctrl+Shift+Enter
    کد HTML:
    =SUMPRODUCT(OFFSET($J$2,MATCH(1,(Tharikh=B3)*(Saat=C3),0),,MATCH(1,(Tharikh=D3)*(Saat=E3),0)-MATCH(1,(Tharikh=B3)*(Saat=C3),0)+1))
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..