پرینت نشدن شیپ ها هنگام پرینت

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • abo1524

• 2018/11/07
    • 45

[حل شده] پرینت نشدن شیپ ها هنگام پرینت

سلام دوستان
    من چند تا شیپ بر روی شیت دارم حالا می خواهم بدونم که آیا راهی وجود داره که هنگام پرینت گرفتن از شیت ،شیپ ها پرینت گرفته نشه؟
    ضمنا نمی خوام اونها رو هاید و یا حذف کنم و از پرینت آریا استفاده کنم
    سپاس از شما
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    بهتر بود فایل نمونه قرار می دادید

اول کل شیپ ها یا آبجیکت ها را انتخاب می کنید از تب Home> find & Selcet >Select Objects
    کلیک راست روی یکی از شیپ های انتخاب شده Size &Propertis
    تیک Print Obcect را بر می دارید
    تمام
    Last edited by saed.rasa; 2022/05/15, 13:01.
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• abo1524

• 2018/11/07
      • 45

نوشته اصلی توسط saed.rasa
      سلام
      بهتر بود فایل نمونه قرار می دادید

اول کل شیپ ها یا آبجیکت ها را انتخاب می کنید از تب Home> find & Selcet >Select Objects
      کلیک راست روی یکی از شیپ های انتخاب شده Size &Propertis
      تیک Print Obcect را بر می دارید
      تمام

این هم نمونه فایل
      خدمت شما
      فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..