اضافه کردن فرمول ماکرو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farhadhi62

• 2019/09/13
    • 24
    • 21.00

پرسش اضافه کردن فرمول ماکرو

سلام خسته نباشید
    بنده یک فایل اکسل دارم که با ماکرو فرمول نویسی شده برای خروجی گرفتن اضافه کاری ماهانه پرسنل هست خودم در ضمینه ماکرو اطلاعاتی ندارم ممنون میشم این فایل را چک کنید درصورت امکان که ساعت موظف تعریف شده اگر تعریف شده ساعت موظف به شکل زیر تغییر کند.
    ممنون میشوم
    شننبه تا چهارشنبه : 8 صبح لغایت 16
    پنج شنبه : 8 صبح لغایت 12
    بعد از این ساعت ها اضافه کار محاسبه شود
    فایل
  • farhadhi62

• 2019/09/13
    • 24
    • 21.00

سلام خب ظاهرا کسی نیست مشکل ما را بتونه حل کنه شاید من بعد سوال و درخواست کمکم را مطرح کردم
    من میخوام در این فایل اکسل که با ماکرو نوشته شده که شامل دو جدول هست جدول سمت چپ اطلاعات ورود و خروج از دستگاه ساعت زنی کپی پیست میشه و جدول سمت راست که اطلاعات را آنلایز میکند از دستورات فرمول تعیین شده که ساعت شروع کار 8صبح تعریف شده و مجاز تا ساعت 08:15 دقیقه برای انگشت زدن تا ساعت 16:00 عصر بعد از آن اضافه کاری محاسبه میشه
    و اما مشکل بنده همانطور که در اسکرین شات زیر هم مشخص کردم روز های پنجشنبه و جمعه اضفه کاری مثل باقی روز های دیگه تعریف شده 8 تا 16 بعدش اضافه کاری میخوام برای پنجشنبه و جمعه هم فرمولی اضافه شود که ساعت کاری موظف این دو روز از ساعت 08 لغایت 12 ظهر هست و بعد از ساعت 12 ظهر اضافه کاری حساب شود نه مثل حالت فعلی که در اسکرین شات هم مشخص هست اضافه کاری در نظر گرفته نمی شود
    ممنون میشم کمک کنید
    اسکرین شات

فایل

کامنت

چند لحظه..