حجم فایل اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ali.maghsodi58

• 2020/09/18
    • 48

پرسش حجم فایل اکسل

با سلام و احترام. من چند روزی هست که روی یک فایل اکسل کار میکنم و هر دفعه، قبل از بستن فایل اون رو save as میکنم . امروز که فایل رو باز کردم دیدم حجم اون نسبت به فایل قبلی هشت برابر شده در صورتی که من کار خاصی انجام نداده بودم. می خواستم بدونم چطور میشه فهمید این حجم اضافه از کجا آمده.
    ممنونم
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    می توانید فایل را قرار دهید تا بررسی شود لطفا
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• ali.maghsodi58

• 2020/09/18
      • 48

سلام.
      حجم فایل زیاده( 24 مگابایت)و ضمیمه نمیشه. از چه راه دیگه ای میشه فرستاد.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

سلام

در حالت زیپ (فشرده ) می توانید ارسال کنید
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..