کمک فوری ( جمع تجمعی )

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

[حل شده] کمک فوری ( جمع تجمعی )

سلام خسته نباشید ،ببخشید من میخواستم یه جمع تجمعی برای این فایلم درست کنم با تابع سام ایفس تقریبا کارم انجام میشه ولی یه مشکلی دارم نمیتونم تجمعی تو این تابع رو انجام بدم بعنوان مثال من میخوام با شرط سال و انتخاب ماه و انتخاب کد گروه اگر مثلا خرداد رو انتخاب کردم بره فروردین و اردیبهشت خرداد رو باهم جمع کنه الان در این مثال جمع تجمعی گروه کره من تا خرداد میشه 165560 برای سال 1400 میشه اینقد ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم. سلول های رنگ زرد شرط های من میباشد

ببخشید قابلیت اضافه کردن فایل رو در سایت نبود مجبور شدم فایل رو آپلود کنم خدمتتون ببخشید

آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    تست کنید لطفا!
    کد HTML:
    =SUMIFS(Sale,Sal,$B$1,Code,"<="&MATCH($B$2,Mahs,),Kod,F5)
    فایل های پیوست شده
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
      • 218
      • 17.00

سلام خسته نباشید بله سپاسگزارم از شما یه خورده چون از محدوده گذاری استفاده کردید باید خوب نگاهش کنم و یه خورده سخته مثلا محدوده های که نامگذاری کردید من هرچی کلیک میزنم نه حالت تیبل میادش و نه مشخصه که این محدوده رو نامگذاری کردید یه جور پیچیده هستش ولی بازم ازتون ممنونم که وقت گذاشتید
      کاشکی هم یه جور دیگه راحتتر انجام میدادید هم از نامگذاری محدوده ها استفاده نمیکردید همون سط و ستون که هستش رو انتخاب میکردید اینجوری حداقل سریعتر محدوده هارو پیدا میکردم
      هیچ روشی دیگه راحتتر نیست ؟

Last edited by faslebahari; 2022/06/12, 11:29. دلیل: تکمیل متن

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
        • 1054

Ctrl + F3

نمونه ارسالی شما زیاد بود بهتر است نمونه همیشه کوتاه باشد
        [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
        اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
        [/FONT][/CENTER]
        [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
        فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
        [/FONT][/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
          • 218
          • 17.00

سلام روزتون بخیر و شادی بازم ازتون تشکر میکنم نمونه رو کمتر کردم و فایل جدید رو در لینک زیر براتون گذاشتم

آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود

ممنون میشم بدون نامگذاری محدوده اینکارو انجام بدید که وقتی روش کلیک کنم مشخص باشه چون من ممکنه از لطف و محبت شما بازم در قسمت های دیگه استفاده کنم

یه جای ترکیب کلید کنترل + اف 3 نوشته بودید واقعیت من متوجه نشدم.

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
            • 1054

B5=
            کد HTML:
            =sumifs(فروش!$j$3:$j$30,فروش!$g$3:$g$30,a5,فروش!$b$3:$b$30,"<="&$c$2,فروش!$a$3:$a$30,تجزیه!$c$1)
            فایل های پیوست شده
            [/FONT][/CENTER]
            [/FONT][/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
              • 218
              • 17.00

سلام روزتون بخیر خسته نباشید بازم ازتون تشکر میکنم عالی بود فقط یه مشکلی هستش من این جدول ممکنه ادامه دار باشه داده هی بخوام واردش کنم منظورم اینه هی بخوام ماه به ماه اطلاعات واردش کنم و اینکه اون بالای سطر یک در شیت فروش یه ساب توتال زدید میشه قالب فایل رو همونجوری قبلی باشه اگر چیزی میخواید اضافه کنید در یه محدوده دیگه بزارید

منظورم اینه الان شما یک سطر داده های منو آوردید پائین میشه همون قبلی باشه یا تغییری یا قابلیتی میخواید اضافه کنید در یه محدوده دیگه بزارید

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                • 1054

سلام کاربر گرامی،
                فکر میکنم شما راهنمایی لازم را دریافت کرده اید اون فایل صرفا یک نمونه مثال بود شما باید در فایل اصلی خودتان کارکنید
                بقیه مسیر با خود شماست البته با تلاش های مستمر خودتان
                موفق باشید
                [/FONT][/CENTER]
                [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..