انتخاب ردیف

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saleh64

• 2017/09/12
    • 23
    • 68.00

[حل شده] انتخاب ردیف

سلام
    من میخوام بر روی هر سلولی که کلیک میکنیم سلول متناظر با همون ردیف و ستون a ، فورمتش تغییر کنه مثلا bold بشه و وقتی روی یک سلول دیگه کلیک شد سلول قبل به حالت اول برگرده و سلول جدید تغییر کنه
    درواقع من یه لیست از اسامی دارم که جلوی هر کدوم حدود 20 ستون اطلاعات وجود داره، با این کار میخوام وقتی رو یک سلول کلیک میشه به راحتی متوجه بشیم ردیف متناظر با کدوم شخص انتخاب شده
    ممنون
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام

به این لینک مراجعه فرمایید لطفا
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

چند لحظه..