همرهنگ کردن ستون اکسل اگر سلول بالای آن رنگ نوک مدادی باشد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Amk

• 2019/11/05
    • 23

پرسش همرهنگ کردن ستون اکسل اگر سلول بالای آن رنگ نوک مدادی باشد

با سلام
    یک کمک می خواستم بنده یک فایل اکسل دارم که می خواهم هر موقع سلول بالای آن رنگ نوک مدادی شد رنگ کل ستون پایین آن نیز نوک مدادی شود و اگر رنگ دیگری بود رنگ ستون پایین آن تغییری نکند
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    بهتر است فایل اکسل نمونه قرار دهید لطفا
    مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• Amk

• 2019/11/05
      • 23

متاسفانه نمی تونم فایلی اضافه کنم هرچقدر سعی کردم نمیشه فایل خاصی هم نداره می خوام مثلا رنگ ستونb2تاb30 همرنگ سلول b1 بشه همین

کامنت

چند لحظه..