مشکل در حذف چند دستور در فرمول ماکرو

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farhadhi62

• 2019/09/13
    • 24
    • 21.00

[حل شده] مشکل در حذف چند دستور در فرمول ماکرو

سلام خسته نباشید
    یک فایل دارم برای محاسبه اضافه کار که با ماکرو فرمول نویسی شده یک سری تغیرات را اعمال کرد در مورد 2 دستور که نمیخوام اعمال بشه هر کاری کردم نشد ممنون میشم کمک کنید
    این فایل تشکیل شده از دو جدول در یک شیت جدول سمت چپ که خروجی آن از دستگاه حضور و غیاب کپی و پیست میشود
    اسکرین شات
    جدول دوم سمت راست جدول محاسبه می باشد که فرمول های ماکرو روش اعمال شده جهت محاسبه اضافه کار
    اسکرین شات
    حالا دو موردی که گفتم اول اینکه اگر پرسنل قبل از ساعت 8 صبح بیاد سر کار که قانونا باید تعجیل بگیره در فرمول دستور داده شده قبل از ساعت 8 صبح ثبت شد مثل اسکرین شات زیر در روز 4م شما براش در جدول محاسبه شروع کار را همان 8 ثبت کن من میخوام این دستور برداشته بشه و مثل باقی عین ساعت واقعی ثبت بشه مثلا اگر طرف 07:30 انگشت زد این طرف هم ورود همون 07:30 ثبت بشه
    اسکرین شات
    مورد دوم در مورد مرخصی- تعطیل کاری (یا همان آف هفتگی)-و تعطیل رسمی هست که در هر صورت پرسنل سر کار نیاد در فرمول تعریف شده 07:20 دقیقه بهش ساعت کارکرد بده این دستور فرمولی هم میخوام حذف بشه و اگر طرف نیومد و این سه عنوان هم براش در جدول محاسبه ثبت شد در سلول ساعت کارکرد اون روز صفر باشد نیازی نیست ضمن اینکه طرف در تعطیل کاری طبق اسکرین شات زیر سر کار هم میاد و بیشتر هم هست سر کار ولی باز طبق فرمول همون 07:20 دقیقه براش ثبت میشه
    اسکرین شات
    من در قسمت ادیت ماکرو این دستورات را پیدا هم کردم ولی هر چی تغییر دادم یا حذف کردم باز این دو مورد رفع نشد به همین خاطر ممنون میشم کمک کنید.

فایل اصلی
  • farhadhi62

• 2019/09/13
    • 24
    • 21.00

راه را درست رفته بودم فقط باید بعد از تغیرات جدید مجدد اعداد را وارد میکردم تا تغیرات جدید اعمال شود

کامنت

چند لحظه..