کپی خودکار فرمول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • lovemet

• 2018/01/01
    • 9

[حل شده] کپی خودکار فرمول

سلام
    وقت بخیر
    من یه فایل اکسل دارم با شیت های مختلف. که این شیت ها و برخی از ستون هر شیت هم با vlookup به هم وصل هستن. یه سری ستون ورود اطلاعات هم داریم. دنبال یه ماکرو یا فرمول هستم که وقتی شروع میکنم اطلاعات رو تو ردیف جدید وارد میکنم خودکار فرمول سطر اول رو توی اون سطر جدید کپی کنه. چون الان مجبورم برای هر سطر برم فرمول سطر بالایی رو کپی کنم.
    ممنون
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    بهتر است داده های خود را تبدیل به جدول کنید در اینصورت فرمول شما خودکار در سطر های جدید ایجاد خواهد شد Ctrl + T
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
      • 216
      • 33.00

با سلام اون فرمولی که مینویسد رو با وی بی باید ایجاد کنید میتونید معادل وی بی فرمول رو تو اینترنت جستجو کنید پیدا میشه اگر فرمول را هر بار کپی کنید حجم فایل زیاد میشه از اموزشهای افشین بوشهری زاده استفاده کنید یک نمونه فایل هم اگه بزارید دوستان کمک میکنن حسینی 1401/4/1

کامنت

• lovemet

• 2018/01/01
        • 9

نوشته اصلی توسط saed.rasa
        سلام
        بهتر است داده های خود را تبدیل به جدول کنید در اینصورت فرمول شما خودکار در سطر های جدید ایجاد خواهد شد Ctrl + T
        امکانش هست بیشتر توضیح بدید؟

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط مرتضی حسینی
        با سلام اون فرمولی که مینویسد رو با وی بی باید ایجاد کنید میتونید معادل وی بی فرمول رو تو اینترنت جستجو کنید پیدا میشه اگر فرمول را هر بار کپی کنید حجم فایل زیاد میشه از اموزشهای افشین بوشهری زاده استفاده کنید یک نمونه فایل هم اگه بزارید دوستان کمک میکنن حسینی 1401/4/1
        من فایل نمونه رو ضمیمه کردم. داخل ستون های سبز اطلاعات وارد میشه( به صورت تک به تک یا دسته ایی paste میشه) و فرمول سطر اول در ستون زرد باید در سطرهای پایین اون کپی بشه
        ممنون

Export.xlsx

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
          • 1054

سلام

فایل پیوست شما کجاست؟
          [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
          اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
          [/FONT][/CENTER]
          [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
          فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
          [/FONT][/CENTER]

کامنت

• lovemet

• 2018/01/01
            • 9

سلام

فایل پیوست شما کجاست؟
            این فایل هست
            فایل های پیوست شده

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
              • 1054

سلام

تست کنید لطفا!
              من از نمونه شما متوجه نشدم متاسفانه
              متوجه نشدم که فرمول شما چگونه باید تغییر کند
              آیا خود فرمول (ماهیت فرمول) یا فرمول سطرهای دیگر؟

فکر میکنم نیاز به توضیح بیشتر و دقیقتر دارید!
              فایل های پیوست شده
              Last edited by saed.rasa; 2022/06/28, 15:19.
              [/FONT][/CENTER]
              [/FONT][/CENTER]

کامنت

• lovemet

• 2018/01/01
                • 9

سلام

تست کنید لطفا!
                من از نمونه شما متوجه نشدم متاسفانه
                متوجه نشدم که فرمول شما چگونه باید تغییر کند
                آیا خود فرمول (ماهیت فرمول) یا فرمول سطرهای دیگر؟

فکر میکنم نیاز به توضیح بیشتر و دقیقتر دارید!
                در فایل نمونه در سطر اول هر شیت فرمول وجود دارد. به دلیل اینکه تعداد اطلاعات ورودی مشخص نیست و کم کردن حجم فایل نمیشه فرمول ها رو در سطر های پایین کپی کرد. چیزی که من میخوام این هستش که وقتی اطلاعاتی داخل سطرهای ستون های سبز وارد میشه فرمول های سطر اول به صورت خودکار کپی بشه و نیاز نباشه فرمول هارو دستی کپی کنم . مثلا زمانی که در سلول a2 اطلاعات وارد میشه فرمول از سلول b1 به صورت خودکار در b2 کپی بشه

کامنت

• saed.rasa

• 2014/11/02
                  • 1054

همانطوریکه قبلا هم عرض کردم بهتر است داده های خود را تبدیل به جدول کنید خودکار فرمول کپی خواهد شد
                  [/FONT][/CENTER]
                  [/FONT][/CENTER]

کامنت

• lovemet

• 2018/01/01
                    • 9

همانطوریکه قبلا هم عرض کردم بهتر است داده های خود را تبدیل به جدول کنید خودکار فرمول کپی خواهد شد
                    ممنونم مشکل ار طریق جدول حل میشه. ولی میخواستم بدونم ماکرو هم میشه براش نوشت؟

کامنت

چند لحظه..