قرار دادن برخی ردیف های دلخواه در ابتدای لیست

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • MoReNu

• 2016/09/05
    • 72
    • 29.00

پرسش قرار دادن برخی ردیف های دلخواه در ابتدای لیست

سلام دوستان
    وقت بخیر
    بنده ی فایل اکسل پیوست کردم ممنون می شم راهنماییم کنید که چطوری مواردی که در شیت دوم دارم رو در شیت اول کاری کنم که در ابتدای لیست قرار بگیرن.

بنده خودم این کار به این صورت انجام می دم: موارد شیت دوم رو در پایین ستون شیت اول قرار می دم و داپلیکیت رو در ستون دوم فعال می کنم تا تکراری ها صورتی بشن و بعد از طریق کاستوم سورت ردیف های رنگی رو می یارم بالا، منتهی این روش در صورتی که اطلاعاتم بالای 200 هزار ردیف باشه خیلی زمان بر هست و دنبال روشی هستم که خیلی سریع این کار صورت بگیره و ممنون می شم کمکم کنید.

آپلود سایت مشکل داشت و در سایت یو آپلود بارگذاری کردم:
    آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلود سنتر عکس و فایل یو آپلود
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

با سلام فایل پیوست ملاحظه کنید با کلید اعمال در شیت یک یا دو تغییرات انجام میشه فقط دو بار نباید زده بشه امیدوارم چیزی باشه که خواستید
    حسینی 1401/4/7
    فایل های پیوست شده

کامنت

• MoReNu

• 2016/09/05
      • 72
      • 29.00

سلام
      وقت بخیر و تشکر
      دقیقاً همین کار اوکی هست
      منتهی الان جستجو کنین از هر کدوم از اون اطلاعات دوتا در شیت اول هست
      من می خوام فقط همون یکی بیاد بالا نه اینکه دقیقا عیناً اطلاعات شیت دوم کپی بشه در ابتدای سطوح
      اطلاعات شیت دوم دیتا هست که اونارو پیدا کنم بیارم بالا

- - - Updated - - -

و بدون کد نویسی اگر بشه اینکار رو کرد
      بنده بدون کد نویسی خودم به این روش انجام می دم:
      موارد شیت دوم رو در پایین ستون شیت اول قرار می دم و داپلیکیت رو در ستون دوم فعال می کنم تا تکراری ها صورتی بشن و بعد از طریق کاستوم سورت ردیف های رنگی رو می یارم بالا، منتهی این روش در صورتی که اطلاعاتم بالای 200 هزار ردیف باشه خیلی زمان بر هست و دنبال روشی هستم که خیلی سریع این کار صورت بگیره و ممنون می شم کمکم کنید.

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
        • 216
        • 33.00

سلام منظورتان رو دقیق متوجه نشدم موارد تکراری رو با یک ماکروی حذف تکراری میتوانید حذف کنید . بعض اوقات دوستان یک قطعه کوچک از کل کاری که دارند رو درخواست میکنن در صورتیکه کمی حرفه ای باشید و یک پروژه را مقداری جلو برده باشید یک سوال برای حل مشکل خوبه اما اگر در کل کار رو اشتباه جلو ببرید مدام سوالات جدید رخ میدهد یه توضیح کلی از کار بدهید شاید دوستان زودتر جواب بدهند
        حسینی 1401/4/8

کامنت

• MoReNu

• 2016/09/05
          • 72
          • 29.00

سلام
          امکانش هست با ریموت anydesk خدمتتون توضیح بدم؟

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
            • 216
            • 33.00

ببخشید که وقت بشتری نمی تونم بزارم بیشتر اخر شب مدتی در خدمت دوستان هستم بصورت محدود . انشاله دوستان کمک کنن
            حسینی 1401/4/10

کامنت

چند لحظه..