مرحوم محمد محمدی

🖤 پیام تسلیت

با نهایت تأسف و تأثر، باخبر شدیم جناب آقای محمد محمدی با نام کاربری smartman ، از مدیران ارزشمند انجمن اکسل ایران، دار فانی را وداع گفته‌اند.

ایشان سال‌ها با دانش، تجربه، اخلاق نیکو و روحیه کمک به دیگران، سهم بزرگی در رشد و پویایی انجمن داشتند و خاطره حضور ارزشمندشان همواره در ذهن اعضای انجمن باقی خواهد ماند.

مدیریت و اعضای انجمن ExcelIran این ضایعه را به خانواده محترم ایشان، دوستان و تمامی اعضای انجمن تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن مرحوم، رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت دارند.

انا لله و انا الیه راجعون

جستجو رنگ خاص در تمامی شیت های یک فایل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Merlin001

• 2020/04/02
    • 5

پرسش جستجو رنگ خاص در تمامی شیت های یک فایل

سلام. بعد از چندین سال بازم کارم به فروم ها افتاد. فکر نمیکردم بازم بیام توی فروم ها و سوال بپرسم!
    من یه فایل اکسل دارم و توی هر شیت اون حساب کتاب روزانه مو نگه میدارم. توی بعضی روزها وقتی یه نفر بدهکار میشه اون رو توی اون cell با رنگ بکگراند قرمز مشخص میکنم.
    حالا میخوام سر برج یا سر هفته یا هر وقت که خواستم بتونم تمومی اون سل های قرمز ( بدهکارا) رو یه جا ببینم. امکانش هست؟
    ممنون میشم کسی بتونه راهنماییم بکنه
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

با سلام هر رنگ در ماکرو یک کد دارد ابتدا کد رنگ رو با ماکرو بدست بیارین بعد ماکروی جستجو براساس کد بدست امده بسازین
    حسینی 1401/4/8

کامنت

چند لحظه..