ایجاد لیست برترین ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mohammad711025

• 2016/09/26
    • 20
    • 56.00

پرسش ایجاد لیست برترین ها

سلام
    در اکسل پیوستی, لیست مشتریان و کالاها و ریز فروش وجود دارد.
    نیاز دارم تا لیست 10 تایی از پرفروش ترین کالاها و .. در یک شیت دیگر داشته باشم.
    بدلیل اینکه اطلاعات واقعی است اسامی و شماره ها حذف شده است.
    اگه نیاز به ستون های دیگری هست بفرمایید تا فایل به روز کنم و ارسال کنم دوباره.
    توضیحات کامل تر در داخل اکسل وجود داره
    ممنونم
    فایل های پیوست شده
  • saed.rasa

• 2014/11/02
    • 1054

سلام
    به نظرم بهتر است نمونه ارسالی کوتاه باشد و همراه جواب های دستی مورد انتظار

تا دوستان سریع به شما پاسخ دهند

مرسی
    [FONT=arial][SIZE=3]اگر کسی به شما کمک کرد، سمت راست پایین هر موضوع تیک [COLOR=#0000cd][B]«3پاس»[/B][/COLOR] یادتان نرود لطفا
    اگر مشکل تان حل شد، حتما تیک سبز رنگ [B][COLOR=#00cc00]«حل شد»[/COLOR][/B] در پست اول را بزنید
    [/SIZE][/FONT][SIZE=3][CENTER][FONT=arial]
    [/FONT][/CENTER]
    [/SIZE][FONT=arial][SIZE=3] اگر میخواهید بهتر و دقیق تر و سریع تر به شما کمک شود، یک [COLOR=#ee82ee][B]«فایل نمونه»[/B][/COLOR] قرار دهید
    فایل نمونه: حداکثر [U][COLOR=#ff0000]50 [/COLOR][/U]کیلوبایت - کوتاه، تقریبا [U][COLOR=#ff0000]10 [/COLOR][/U]سطری - به همراه جواب یا خروجی یا نتیجه مورد انتظار[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=arial][COLOR=#0000ff][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3][SIZE=3]مسیر ارسال فایل : پایین سمت چپ - تنظیمات اضافی - فایل پیوست[/SIZE][/SIZE][/SIZE] [/SIZE][/COLOR]
    [/FONT][/CENTER]

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
      • 170

علاوه بر اینکه این سوال فوق‌العاده کاربردیه، پاسخ جامع و منعطف به سوال هم ده‌ها نکته و مطلب فوق‌العاده داره که امکان طرح و تشریح همه آنها در این لحظه برای من وجود نداره. علی‌ایحال جواب را اینجا میگذارم ان‌شاءالله مفید واقع بشه.

از اکسل نسخه ۲۰۱۶ به بالا با فعال‌سازی افزونه power pivot استفاده کنید.

اسلایسرهای بکار رفته قابلیت انتخاب چندگانه با استفاده از کلید ctrl برای انتخاب‌های نامتوالی و همچنین کلیک کردن و کشیدن روی گزینه‌ها برای انتخاب‌های متوالی دارند.

نمونه خروجی پی دی اف پیوست، گزارش فروش (سال:۱۴۰۰)-(شش ماه: شش ماه اول)-(فصل: تابستان)-(ماه:۴ و ۵ و ۶)-(هفته: از هفته ۱۴ تا ۲۷)-(وضعیت پرداخت: پرداخت شد) را نشان می‌دهد.

پرسش و پاسخ‌های احتمالی در این رابطه می‌تونه این موضوع را داغترین موضوع انجمن بکنه.

موید باشید.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• mohammad711025

• 2016/09/26
        • 20
        • 56.00

قبل از هر چیزی اول سپاس گزاری میکنم بخاطر راهنمایی و فایلی که ارسال کردید
        چیزی که خودم ساختم با چیزی که شما قرار دادید یک تجربه جدید بود برام و اونم اینه که داشبرد سازی به خلاقیت در کنار آشنایی به اکسل نیاز داره
        نمیدوونم سوالاتمو از کجا شروع کنم تا پراکندگی پیش نیاد
        بنده برای اینکه بتونم بر اساس بازهای خاص گزارش گیری کنم یک شیت ساختم تا تاریخ هارو اونجا وارد کنم ولی مشکلش اینه که خودم دستی باید تاریخ هارو اضافه کنم (تصویر شماره 1)
        شیت مشتری (تصویر شماره 2) ستون های تعداد خرید و تعداد سفارش و میانگین ها رو خودم اضافه کردم (فکر میکردم اگه تو این شیت اینارو بیارم در گزارش گیری ساده تر باشه) (اسامی و شماره موبایل ها برای حفظ حریم خصوصی پاک کردم)
        یک شیت دیگه ایجاد کردم برای فروش روزانه که با فرمول دهی تلاش کردم مواردی که در گزارش گیری بهش نیاز دارم در این شیت محاسبه کنم و در گزارشات ازشون استفاده کنم (تصویر شماره 3)
        شیت ریز فروش هم به صورت تصویر شماره 4 است.
        در نهایت گزارشی که ساختم (تصویر شماره 5) بابت بدست اورد فروش بوده تا آنالیز مشتری و محصول و ... که تاپیک ایجاد کردم هر چند که میدونم قطعا دوستان بزرگوار راهکار خیلی ساده تری برای همین کاری که کردم هم دارند
        فیلترهای شما خیلی خوب بود چون سال، شش ماهه، فصل، ماه و هفته داشت و خیلی ساده میشه ترکیبشون کرد و فیلترهای بنده سال، فصل، ماه، روز و روز هفته بود که با اجتماع این دوتا فیلتر خیلی متنوع تر میشه اطلاعات بدست اورد
        نکته: فرق تعداد فروش کالا با سفارش یا سبد خرید اینه که در سفارش یا سبد خرید شاید چندین کالا وجود داشته باشه (تعداد سفارش یا سبد خرید =< تعداد فروش کالا)
        سوالاتی که برام به وجود اومده میپرسم ولی با توجه به تجربیات دوستان اگه صلاح میدونید یکی یکی پاسخ بدید تا اگر به جمع بندی رسیدیم وارد سوال بندی بشیم (بنده میپرسم برای اینکه یادم نره)
        1. شما جدولی با نام percalender ساختید بنده شیت جداگونه ساختم روش ساخت جدولتون میشه بدونم و مزایای استفادشو؟
        2. روش های دیگه ای برای نمایش تعداد فروش و میانگین ها (تصویر شماره 5) میشه بفرمایید چون بنده باید هر سال تابع هارو تغییر بدم تا خروجی مناسب بگیرم
        3. یکی از گزارشاتی که بهش نیاز دارم اینه که افرادی که خرید نکرده اند را نمایش دهد در حال حاضر به شیت مشتری میرم آیا میشه در داشبرد شما قرار داد؟
        4. تا اونجایی که ممکنه میخوام از فرمول نویسی در شیت های دیگه به جز شیت داشبرد جلوگیری کنم (الان دقیقا برعکس شده برام) چون حجم فایل خیلی زیاد میشه آیا میشه تمامی موارد بدون فرمول نویسی در شیت های دیگه انجام داد؟
        5. روش ساخت اسکرول برای اینکه اگه خواستیم به جای نمایش لیست 100 تایی از ترین ها به صورت کلی نمایش دهد و فقط سورت شود را ممنون میشم بفرمایید
        6. اگر بخوایم شرط از تاریخ تا تاریخ به داشبرد اضافه کنیم (مانند برنامه های خارج اکسلی) آیا امکان پذیره؟

اگه سوالات زیاده معذرت میخوام
        از هر موضوعی و سوالی که مدنظرتون شروع کنیم و اگه دوستان دیگه ای هم بهمون اضافه بشن و سوالاتشون بپرسن و اگه خواستن میتونم فایل به روز کنم تا دیتاهایی که مدنظرشون باشه بهش اضافه کنم تا تاپیک جامعی با کمک شما بزرگواران ایجاد بشه ( مثلا فروشنده در فایل بنده وجود نداره و ...)
        از همراهی شما بیکران سپاس گزارم

Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	80.9 کیلو بایت
ID:	139557
        تصویر شماره 1

Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	1
Size:	150.2 کیلو بایت
ID:	139558