جایگزاری اطلاعات یک شیت در شیت دیگر بصورت اتوماتیک

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • faslebahari

• 2018/07/10
    • 218
    • 17.00

[حل شده] جایگزاری اطلاعات یک شیت در شیت دیگر بصورت اتوماتیک

سلام خسته نباشید ببخشید من یه فرمی دارم نمونه شیت 2 حالا دقیقا همین در شیت 1 هستش چون حجم داده هام بیشتر ازاین هستش میخوام لینک کنم اما در یه شیت عمودی و افقی هستن وقتی لینک میکنم متاسفانه سلول های درست توی درگ کردن که مثلا من دیگه تا اسفندماه درگ کرده باشم خودش بره بخونه میره سلول خانه های کناری رو میخونه ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری انجام بدم که از شیت 2 منظم وقتی درگ کردم در شیت 1 بره بخونه

اینم لینک فایل نمونه ام

https://uupload.ir/view/راهنمایی_7rr7.xlsx/

ممنون میشم راهنمایی کنید سپاسگزارم
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

با سلام
    اول اطلاعات شیت 1 رو با CTRL+A انتخاب و دستور کپی بزنید ( CTRL+C9 ) بعد در شیت شوم که قبلا ایجاد کردیدکلیک راست کنید و از گزینه paste special jf تب Transpose رو انتخاب کید و جاگذاری کنید اینطوری اطلاعات از صورت عمودی به افق تبدیل میشه حالا اگه خواستید با درگ کردن اطلاعات به شیت دوم منتقل میشه
    این در صورتی مفیده که اطلاعات شیت یک تغییر و اصلاح نشه در ادامه میتونین اطلاعات رو توشیت سه اصللاح کنید
    حسینی 1401/5/31 مشهد
    فایل های پیوست شده

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
      • 218
      • 17.00

سلام مهندس جان من میخوام مسیرها بیاد بشینه مثلا من الان فروردین هستش اگر چندماه دیگه رسیدم شهریور رو وارد کردم اون شیت هم اتوماتیک تغییر کنه دیگه هی نیام جایگزاری کنم این ترفند شما فکر کنم اگه تغییری ایجاد کنم نمیادش

درواقع یا من باید دستی بیام دونه به دونه لینک بدم

یا اینکه راهنمایی کنید چطوری اولین سلول رو لینک کردم برای بقیه سلولها مثلا تا اسفندماه هم درگ کنم

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

index & match

نوشته اصلی توسط faslebahari
        سلام مهندس جان من میخوام مسیرها بیاد بشینه مثلا من الان فروردین هستش اگر چندماه دیگه رسیدم شهریور رو وارد کردم اون شیت هم اتوماتیک تغییر کنه دیگه هی نیام جایگزاری کنم این ترفند شما فکر کنم اگه تغییری ایجاد کنم نمیادش
        درواقع یا من باید دستی بیام دونه به دونه لینک بدم
        یا اینکه راهنمایی کنید چطوری اولین سلول رو لینک کردم برای بقیه سلولها مثلا تا اسفندماه هم درگ کنم
        سلام دوست عزیز
        لطفاً برای تاپیک خود، عنوان مناسب انتخاب کنید ( اینکار انجام شد )

با ترکیب توابع index & match دقیقاً به خواسته ی خودتون می رسید. بعنوان مثال فرمول زیر میتونه کمکتون کنه:

کد PHP:
        =index('1'!$b$2:$e$13;match('2'!b$1;'1'!$a$2:$a$13;0);match('2'!$a2;'1'!$b$1:$e$1;0))

یا:

=
        index('1'!$b$2:$e$13,match('2'!b$1,'1'!$a$2:$a$13,0);match('2'!$a2,'1'!$b$1:$e$1,0)) 

فرمول نوشته شده در سلول B2 را درگ نمایید.
        موفق باشید.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• faslebahari

• 2018/07/10
          • 218
          • 17.00

سلام استاد صبح تون بخیر و شادی

بله سپاسگزارم دقیقا همون چیزی بود که انجام دادید

این کار خیلی پیش میاد برای کاربران از شما خیلییییییییییییییییییییییییییی ممنونمممممممممممممممممممممم

کامنت

چند لحظه..