ادغام دو شیت در اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hesabrainian253

• 2020/09/14
    • 31

[حل شده] ادغام دو شیت در اکسل

سلام بر اساتید
    من یک فایل اکسل دارم که شامل دو تا شیت هست
    شیت اولی نام :اطلاعات کالا ها مثل نام، بارکد ،شماره کالا
    شیت دومی موجودی : شامل اطلاعات موجودی کالا
    هستند
    این دو شیت یه ستون به اسم شماره کالا دارن که منحصر به فرد هست و شبیه به هم
    میخام تمام ردیف های شیت موجودی روبروی ردیف های شیت نام قرار بگیره با استفاده از شماره کالا که
    شبیه به هم هست

((باید ردیف های شیت موجودی به شیت نام اضافه شود توسط شماره کالا که مشترک هستند))
    ممنون اگه راهنمایی کنید
    فایل های پیوست شده
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

با سلام با ترکیب INDEX ,& MATCH درست میشه برای رفه خطا از iferror استفاده کنید
    حسینی 1401/6/9
    فایل های پیوست شده

کامنت

• hesabrainian253

• 2020/09/14
      • 31

ممنون استاد از راهنماییتون
      روشی وجود داره که این کار با یک فرمول انجم بشه
      چون من این کار را برای یه اکسلی میخام انجام بدم که شامل تعداد زیادی از ستون ها هستش ؟
      ممنون اگه راهنمایی کنید

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
        • 216
        • 33.00

با سلام بهترین راه حل استفاده از وی بی است براتون تنظیم کردم این ماکرو تک تک موارد شیت دو رو توی شیت یک چستجو میکنه هر موقع پیدا کرد مقادیر سطرهای شیت دو رو بعد از اخرین ستون شیت یک قرار میده هر چی ستون شیت یک کم و زیاد بشه موردی نداره و هرچه تعداد سط تغییر کنه باز هم همل میکنه به دستورات دقت کنید حسینی 1401/6/14
        کد PHP:
        Sub cod()Application.EnableEvents FalseDim adrsadrss2 As StringDim rangrang2 As RangeDim srchlastrowlastrow2endcol As Integer  lastrow Sheet2.Range("e" Rows.Count).End(xlUp).Row  lastrow2 Sheet1.Range("a" Rows.Count).End(xlUp).RowFor Each rang In Sheet2.Range("e2:e" lastrow)For Each rang2 In Sheet1.Range("a2:a" lastrow2)       If rang rang2 Then adrss2 rang.AddressDim rgFound As Range '  پيدا کردن دقيقا" مشابهSet rgFound = Sheet1.Range("A:A").Find(rang, LookIn:=xlValues, LookAt:=xlWhole, MatchCase:=True) adrs = rgFound.Address 'پيدا کردن ادرس در شيت يک   endcol Sheet1.Range("A1").End(xlToRight).Column 'پيدا کردن اخرين ستون    Sheet1.Range(adrs).Offset(0, endcol).Value = Sheet2.Range(adrss2).Offset(0, -4).Value    Sheet1.Range(adrs).Offset(0, endcol + 1).Value = Sheet2.Range(adrss2).Offset(0, -3).Value    Sheet1.Range(adrs).Offset(0, endcol + 2).Value = Sheet2.Range(adrss2).Offset(0, -2).Value    Sheet1.Range(adrs).Offset(0, endcol + 3).Value = Sheet2.Range(adrss2).Offset(0, -1).Value
        End IfNext rang2Next rang Application.EnableEvents = TrueEnd Sub 
        فایل های پیوست شده

کامنت

• hesabrainian253

• 2020/09/14
          • 31

بسیار ممنون استاد بسیار عالی و کاربردی بود
          تشکر از شما

کامنت

چند لحظه..