استافده از فرمول randbetween بدون خروجی تکراری

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • saleh64

• 2017/09/12
    • 23
    • 68.00

پرسش استافده از فرمول randbetween بدون خروجی تکراری

سلام
    در یک شیت جدولی داریم که میخوام به طور مثال بین عدد 100 و 200 ، 10 عدد به صورت تصادفی انتخاب کنه. تا اینجا مشکلی ندارم و از فرمول استفاده کردم . ولی میخوام این 10 تا خروجی که میده یکتا باشه و تکراری نباشه . چیکار باید بکنم؟ و سوال دوم اینکه اگر 10 تا دیگه عدد تو اون بازه خواستم چیکار کنم که 10 تای اولی هم داخل اونا نباشه؟
  • sabertb

• 2014/04/09
    • 347
    • 45.00

نوشته اصلی توسط saleh64
    سلام
    در یک شیت جدولی داریم که میخوام به طور مثال بین عدد 100 و 200 ، 10 عدد به صورت تصادفی انتخاب کنه. تا اینجا مشکلی ندارم و از فرمول استفاده کردم . ولی میخوام این 10 تا خروجی که میده یکتا باشه و تکراری نباشه . چیکار باید بکنم؟ و سوال دوم اینکه اگر 10 تا دیگه عدد تو اون بازه خواستم چیکار کنم که 10 تای اولی هم داخل اونا نباشه؟
    در این جور موارد می بایست شرط عدم تکرار شدن را که به وسیله IF و Countif ایجاد میشود استفاده کرد
    فایل های پیوست شده
    :min10::min18::min13::min22:

کامنت

• sabertb

• 2014/04/09
      • 347
      • 45.00

نوشته اصلی توسط saleh64
      سلام
      البته فکر میکنم این راه حل بنده هم متاسفانه جواب نمیده چون خاصیت خود دستور جوریه که اعدادش هر لحظه با تغییر فایل تغییر میکنه و ثابت باقی نمی مونه در این موارد باید از کد نویسی های vba استفاده کرد ، بازم اساتید بیشتر از بنده میتونن کمک کنند
      :min10::min18::min13::min22:

کامنت

• saleh64

• 2017/09/12
        • 23
        • 68.00

[/OFFICE]
        نوشته اصلی توسط sabertb
        البته فکر میکنم این راه حل بنده هم متاسفانه جواب نمیده چون خاصیت خود دستور جوریه که اعدادش هر لحظه با تغییر فایل تغییر میکنه و ثابت باقی نمی مونه در این موارد باید از کد نویسی های vba استفاده کرد ، بازم اساتید بیشتر از بنده میتونن کمک کنند
        سلام
        منم از count if استفاده کردم ولی جواب نداد مشکل تغییر کردن اعداد نیست چون تو یک مرحله هم غیر تکراری بده مشکل من حل میکنه
        ولی ترکیب count if با RANDBETWEEN جواب نداد
        ممکنه من اشتباه زده باشم
        فایل اکس میفرستم اگر کسی تونست ممنون میشم کمک کنه

کامنت

• Ali Parsaei
          مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
          • 1522
          • 71.67

سلام،
          معمولا" براي ايجاد عددهاي يکتاي تصادفي اين ترفند را به کار مي برند که فرضا" در ده سطر تابع RANDBETWEEN را نوشته و ضرب در 1000 کرده و با شماره سطر همان رديف جمع مي کنند. يعني مثلا" در خانه A1 فرمول زير را نوشته و تا خانه A10 آن را کپي کنيد:
          کد PHP:
          =(RANDBETWEEN(100;200)*1000)+ROW() 
          البته اگر بخواهيد نتيجه حتما" مقداري بين 100 تا 200 باشد يک سري ايده خلاقانه ديگر بايد به کار برد که بسته به ذوق و هوش هر فرد شايد چندين راه بشود کشف کرد
          [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..