اشتراک گذاری یک فایل در شبکه داخلی در یک اداره

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mbparsa14

• 2017/10/15
    • 22
    • 28.00

پرسش اشتراک گذاری یک فایل در شبکه داخلی در یک اداره

دوستان سلام
    من در یک اداره مشغول به کار هستم و یک فایل اکسل درست کردم با شیت های مختلف که قراره این فایل رو با بقیه همکارا به اشتراک بزاریم که همه به صورت همزمان بتونن از فایل استفاده و هر کس وظایف مربوطه خودش رو انجام بده. در اکسل 2016 تب review گزینه shareworkbook وجود داره که من ازش استفاده کردم ولی به مشکل خوردم. همونطور که میدونید در زمان اشتراک گذاری اکسل یه سری از امکانات رو اجازه نمیده استفاده کنید مثلا جداول نباید table باشه و ... یا مثلا من یه فرم لاگین برای اکسل گذاشتم که هر کس با یوزر و پسورد خودش وارد بشه و طبق دسترسی های تعیین شده فعالیت کنه ولی در زمان فعال کردن اشتراک گذاری متاسفانه کد نویسی های vba غیر فعال میشه و فرم لاگین از کار میوفته.
    من آفیسم رو ارتقا دادم از 2016 به 2021 و توی این ورژن shareworkbook غیر فعاله و عمل نمیکنه.
    حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که اولا چطوری میتونم فایل رو اشتراک گذاری کنم در شبکه داخلی و بعدم وجود فرم لاگینم خیلی برام مهمه اونو باید چیکار کنیم از کار نیوفته.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
  • mbparsa14

• 2017/10/15
    • 22
    • 28.00

دوستان من یه بررسی کردم اگه فرم لاگین داشته باشید در زمانی که فایل رو share کنید فرم لاگین اجرا نمیشه. اما ماکرو نویسی هایی به توی فایل باشه اجرا میشه حداقل تو فایل من یه ماکرو نویسی توی خود workbook هست که اون اجرا میشه من اونجا خواستم فایل با یه شیت خاص باز بشه. فایل من یه شیت داره که با ماکرو نویسی سطح دسترسی برای هر کاربر رو مشخص کرده. یه ایده به ذهنم رسیده که فکر کنم جواب بده.
    ببینید توی شرکت ما هر کسی برای ورود به سیستم یه کاربری داره که توی فایل اکسل کاربر رو با همون نام میشناسه. به نظرتون میشه یه ارتباط بین اون شیت (تصویر شماره 1) و کاربری ورود به سیستم از طریق ماکرو نویسی ایجاد کرد؟ یعنی به جای اینکه کاربر رو از طریق فرم لاگین به اکسل معرفی کنیم از طریق یوزر ورودی به سیستم معرفی کنیم بعد هم سایر ماجرا.
    فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..