محاسبه نکردن سلول خالی در یک سطر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • abo1524

• 2018/11/07
    • 45

پرسش محاسبه نکردن سلول خالی در یک سطر

سلام دوستان من برای محاسبه نکردن سلول خالی با مشکل مواجه شده ام ممنون میشم کمکم کنید.توضیحات کامل تر در فایل پیوستی
    فایل های پیوست شده
  • abo1524

• 2018/11/07
    • 45

نوشته اصلی توسط abo1524
    سلام دوستان من برای محاسبه نکردن سلول خالی با مشکل مواجه شده ام ممنون میشم کمکم کنید.توضیحات کامل تر در فایل پیوستی
    کسی نبود کمک کنه؟

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

نوشته اصلی توسط abo1524

سلام
      میتونید کمی بیشتر توضیح بدید و
      فرمولی که استفاده میکنید چی هستش
      آیا میخواهید سلول های خالی حذف شود یا نه؟
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• abo1524

• 2018/11/07
        • 45

نوشته اصلی توسط میثم مقدم نیا

سلام
        میتونید کمی بیشتر توضیح بدید و
        فرمولی که استفاده میکنید چی هستش
        آیا میخواهید سلول های خالی حذف شود یا نه؟

درود بر شما
        بهتره که به طور کامل بگم که چی میخوام شاید اینطوری بهتر باشه
        من در جدولم کارکرد سالیانه یک نفر در 12 ماه را دارم ،که در این یک سال این شخص به طور کامل کار نکرده است و در ماههای مختلف دچار غیبت شده است
        اصل درخواست من اینجاست که می خواهم تاریخ شروع و پایان غیبت این شخص را بصورت مثلا( از تاریخ25/1/1401 تا 3/4/1401)استخراج بکنم که متاسفانه به مشکل بر خورده ام

مثلا این شخص در ماه فروردین 25 روز کار کرده و 6 روز غیبت کرده است و در ماه اردیبهشت 31 روز را کامل غیبت کرده و در ماه خرداد هم 3 روز غیبت داشته است حالا من می خواهم تاریخ شروع و پایان غیبت این شخص را اینطوری بنویسم از تاریخ 25/1/1401 تا 3/3/1401
        امیدوارم خوب توضیح داده باشم

سپاس از شما

کامنت

چند لحظه..