ذخیره جداگانه فایل های لینک شده در اکسل با اعمال فیلتر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • رهی

• 2015/09/11
    • 12
    • 52.00

پرسش ذخیره جداگانه فایل های لینک شده در اکسل با اعمال فیلتر

با سلام و وقت بخیر
    من یک فایل اکسل دارم که توی هر ردیف آن مستنداتی وجود داره که در یک سلول لینک شده.(عکس یا پی دی اف) آیا راهی هست که وقتی فیلتر میکنیم بشه مستنداتی که لینک شده رو به صورت یکجا و جداگانه ذخیره کرد یا پرینت گرفت؟
    با تشکر
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    من دقيقا" متوجه منظورتون نشدم، در يک سلول لينک شده يعني چي؟ آدرس لينک در آن سلول درج شده؟ در اين صورت موقع فيلتر مشکلي بوجود نمي آيد و طبعا" براي پرينت بايد تک تک آدرس ها را کليک کنيد و بعد از باز شدن فايل مربوطه پرينت بگيريد!

ولي اگر مثلا" يک سري عکس داخل سلولهاي يک ستون درج کرده ايد و موقع فيلتر کردن به هم ريختگي در آن ايجاد مي شود در اين صورت بايد اولا" تمام عکس کاملا" داخل سلول قرار بگيرد و ثانيا" در قسمت خصوصيات عکس گزينه move and size with cells را تيک بزنيد. براي پرينت هم طبعا" بايد صفحه بندي را درست تنظيم کنيد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• رهی

• 2015/09/11
      • 12
      • 52.00

سلام
      سپاس از پاسخگویی شما.
      بله آدرس لینک در یک سلول درج شده. ولی چون تعداد موارد لینک شده خیلی زیاده (حتی بعد از فیلتر)، طبیعتا زمان زیادی میبره که روی تک تک آدرس ها کلیک کرد. میخواستم بدونم غیر از کلیک روی تک تک لینک ها راهی وجود نداره بعد از فیلتر، تمام موارد رو بشه یک جا پرینت گرفت؟

کامنت

چند لحظه..