ایجاد function

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • reza_1001

• 2013/10/04
    • 86

پرسش ایجاد function

سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز

میخوام یه تابع رو به function تبدیل کنم ولی نمیتونم لطفا کمک کنید، توضیحات رو در فایل دادم.

لینک
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

نوشته اصلی توسط reza_1001
    سلام خدمت اساتید و دوستان عزیز

میخوام یه تابع رو به function تبدیل کنم ولی نمیتونم لطفا کمک کنید، توضیحات رو در فایل دادم.

لینک
    سلام
    میتونیت کمی بیشتر توضیح بدید
    متوجه منظورت نشدم دقیقا چی میخواید
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• reza_1001

• 2013/10/04
      • 86

سلام
      ببینید برای بدست آوردن اینکه مثلا یه تاریخی در سال چه روزی است باید در سطر C2 تاريخ رو بصورت پیوسته وارد کرد و در سطر D1 روز اول سال رو نوشت.
      من میخوام یه function بنویسم که اعداد سال و ماه و روز رو بصورت جدا وارد کنم و همچنین روز اول سال رو وارد کنم و خروجی D2 بهم بده

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

تعیین روز هفته

نوشته اصلی توسط reza_1001
        سلام
        ببینید برای بدست آوردن اینکه مثلا یه تاریخی در سال چه روزی است باید در سطر C2 تاريخ رو بصورت پیوسته وارد کرد و در سطر D1 روز اول سال رو نوشت.
        من میخوام یه function بنویسم که اعداد سال و ماه و روز رو بصورت جدا وارد کنم و همچنین روز اول سال رو وارد کنم و خروجی D2 بهم بده
        سلام دوست عزیز
        همانطور که آقای مقدم نیا فرمودند؛ احتیاج به راهنمایی های بیشتری است اما به جهت برطرف شدن مشکل شما: درصورتی که از توابع شمسی استفاده نمایید ( که در فایل پیوست این توابع وجود دارد )، نیازی به تعیین روز اول سال نیست و شما به راحتی و تنها با ورود گزینه های سال، ماه و روز می تونید به خواسته ی خودتون برسید.
        فایل پیوست را ببینید.
        موفق باشید
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
          • 558
          • 41.00

نوشته اصلی توسط حسام بحرانی
          سلام دوست عزیز
          همانطور که آقای مقدم نیا فرمودند؛ احتیاج به راهنمایی های بیشتری است اما به جهت برطرف شدن مشکل شما: درصورتی که از توابع شمسی استفاده نمایید ( که در فایل پیوست این توابع وجود دارد )، نیازی به تعیین روز اول سال نیست و شما به راحتی و تنها با ورود گزینه های سال، ماه و روز می تونید به خواسته ی خودتون برسید.
          فایل پیوست را ببینید.
          موفق باشید

سلام
          شما از تابع
          concat هم میتوانید استفاده کنید
          کد HTML:
          =concat(b1;"/";b2;"/";b3;" = ";d2)

[ATTACH=CONFIG]24226[/ATTACH]
          [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• reza_1001

• 2013/10/04
            • 86

با سلام و عرض ادب
            آقای بحرانی ممنون ولی من نمیتونم از توابع شمسی استفاده کنم
            آقای مقدم نیا دستتون درد نکنه ولی هر کاری میکنم این تابعی رو که نوشتید اجرا نمیشه لطفا فایل اکسلش برام بذارید همچنین عرض کردم میخوام بصورت function باشه اگه امکانش هست تابعی رو که شما نوشتید به همراه تابع تبدیل تاریخ به روز هفته که در فایل دانلودی بود رو تبدیل به function کنید
            Last edited by reza_1001; 2023/04/11, 10:32.

کامنت

چند لحظه..