فرا خوانی و یرایش

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

پرسش فرا خوانی و یرایش

سلام؛
    از شما و دوستان و اساتید عزیزم تقاضا دارم کمکم کنید
    من دو برگه در فایل پیوست دارم
    یک برگه برای وارد کردن و ذخیره اطلاعات و برگه دیگری برای فراخوانی و ویرایش اطلاعات
    در فراخوانی و ویرایش اطلاعات با مشکل مواجه شدم
    من نمی توانم اطلاعات را به یاد بیاورم و ویرایش کنم
    فایل نمونه دیگری را ضمیمه کرده ام از یک سایت آموزشی دریافت کردم اما نتوانستم در فایلم استفاده کنم
    اگه میشه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم

Statistics

Pt4_1
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
      • 216
      • 33.00

با سلام چیزی که شما میخواید پرکردن خودکار یک جدول یا لیسته خیلی از کاربران این سوال و دارن که خیلی هم ساده است بدون ماکرو با ترکیب Match & indexهم میشه با ماکرو هم یه مقدار کار رو انجام دادم بقیش زحمت شما
      حسینی 14ر5ر1402
      فایل های پیوست شده

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
        • 216
        • 33.00

یادم رفت رفت بگم بهتره تو شیت 2 در رویداد change تعریف کنیم وقتی یوزر نیم تغییر کرد ماکرو اجرا بشه
        حسینی15ر5ر1402
        کد PHP:
        Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)If Not Application.Intersect(TargetRange("b5")) Is Nothing ThenfindEnd IfEnd Sub 
        فایل های پیوست شده

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
          • 558
          • 41.00

نوشته اصلی توسط مرتضی حسینی
          با سلام چیزی که شما میخواید پرکردن خودکار یک جدول یا لیسته خیلی از کاربران این سوال و دارن که خیلی هم ساده است بدون ماکرو با ترکیب Match & indexهم میشه با ماکرو هم یه مقدار کار رو انجام دادم بقیش زحمت شما
          حسینی 14ر5ر1402
          سلام
          شرمنده بخاطر کسالتی که داشتم چند مدتی نبودم

با فرمول نویسی اطلاعات فقط فراخوانی میشود و قابل ویرایش نیستند
          در حالی که من میخواهم بعد از فراخوانی اطلاعات را ویرایش و مجدد در جای قبلی خود ذخیره کنم.

- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط مرتضی حسینی
          یادم رفت رفت بگم بهتره تو شیت 2 در رویداد change تعریف کنیم وقتی یوزر نیم تغییر کرد ماکرو اجرا بشه
          حسینی15ر5ر1402
          کد PHP:
          Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)If Not Application.Intersect(TargetRange("b5")) Is Nothing ThenfindEnd IfEnd Sub 

ممنون از کد زیباتون در این کد یه ایراد کوچیک وجود داره
          یه یوزر چندین اطلاعات با نام خود در تاریخ های متفاوت ذخیره کرده که با این کد فقط اولین اطلاعات ثبت شده کاربر را فراخوانی میکند

کامنت

• Captain-AR

• 2016/12/07
            • 13

ایجاد فرم جستوجو و ویرایش اطلاعات

درود برشما دوست عزیز / متوجه شدم که در این تاپیک موضوع موردتوجهی در حال برسی هستش خواستم که مشکل بنده رو هم حل کنید /
            من یک فرم ورود اطلاعات درست کردم و یک شیت به عنوان دیتابیش / متاسفانه نتوانستم با اموزش های وب مشکل رو حل کنم / نیاز دارم که در صورت امکان در شیت edit برای یک فرم ویرایش اطلاعات طراحی کنید یا در این خصوص راهنمایی کنید
            سپاس از طف شما
            فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali Parsaei
              مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
              • 1522
              • 71.67

نوشته اصلی توسط میثم مقدم نیا
              سلام
              شرمنده بخاطر کسالتی که داشتم چند مدتی نبودم
              سلام ميثم جان ان شاالله که بلا به دور باشه و سلامتي کامل حاصل شده باشه،
              من يک فايل فقط به عنوان نمونه مي گذارم که دو مورد از کل موارد موجود را اصلاح مي کند، فقط يک ايده است براي انجام کار، شايد به درد بخورد:

Statistics.xlsm
              [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
                • 558
                • 41.00

نوشته اصلی توسط ali parsaei
                سلام ميثم جان ان شاالله که بلا به دور باشه و سلامتي کامل حاصل شده باشه،
                من يک فايل فقط به عنوان نمونه مي گذارم که دو مورد از کل موارد موجود را اصلاح مي کند، فقط يک ايده است براي انجام کار، شايد به درد بخورد:

[ATTACH]24359[/ATTACH]
                سلام
                استاد عالی بود
                توی این فایل فقط یک چیز مورد توجه قرار نگرفته
                یک یوزر در هر روز اطلاعات را وارد میکند
                با تابع
                vlookup میتوان اطلاعاتی را که کاربر در تاریخ اول ثبت اطاعات کرد را فراخوانی کنیم
                باید شرط فراخوانی دو عامل باشد: کد کاربری و تاریخ باشد که بتوانم اطلاعات مد نظر را فراخوانی و ویرایش کنم
                اگه بتوانید در این مورد راهنمایم کنید ممنون میشوم

کامنت

چند لحظه..