حذف ستونها و سطر های فاقد اطلاعات

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • epishkhan1
    • 2016/04/04
    • 4

[حل شده] حذف ستونها و سطر های فاقد اطلاعات

میخوام اسکرول ستون را تا جایی که اطلاعات دارم نمایش بده نه بیشتر چطور باید پیاده سازی کنم
    مثلا در پیوست اگر نگاه کنید من تا ستون d اطلاعات دارم ولی بعد از اون کلی ستون نامگذاری شده و اسکرول را بهم ریخته میخوام اونها حذف بشه چطوری باید اقدام کنم
    باتشکر
    فایل های پیوست شده
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    البته من نمي دونم حرکت اسکرول را مي شود محدود کرد يا نه ولي علي الحساب شايد اين ترفند به کارتان بيايد:
    سر ستون e را با موس انتخاب کرده و دگمه هاي شيف + کنترل + فلش سمت چپ را همزمان کليک کنيد سپس راست کليک کرده و hide را بزنيد، تمام ستونهاي اضافه مخفي مي شود، حال اگر به جاي اسکرول با فلش هاي سمت چپ و راست صفحه را پيمايش کنيد به هيچ وجه از محدوده اطلاعات آن طرف تر نخواهيد رفت. البته اسکرول ها باز هم عملکرد درستي نخواهند داشت!!! مگر اينکه به قسمت option همين فايل اکسل رفته و اسکرول ها را از جلو ديد برداريد تا کسي با آنها در صفحه جابجا نگردد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• epishkhan1
      • 2016/04/04
      • 4

ممنونم ولی با این حال از طریق فلش میشه پیمایش را انجام داد

کامنت

• حسام بحرانی

• 2013/09/29
        • 2065
        • 72.00

Ctl+Shift+Left arrow

سلام دوست عزیز
        باتوجه به عکس ارسالی، متوجه می شویم که سلول های دیکری، علاوه بر محدوده ی انتخابی، در این شیت فعال هستند.

حال این فعال بودن به دلیل Border ها هستند، یا به دلیل ورود داده و یا رنگی کردن سلول و ...

برای برطرف نمودن این مشکل، همانگونه که دوست عزیزم استاد پارسایی فرمودند ( با این تفاوت که بجای
        مخفی کردن، حذف نمایید)، می توانید سلول های غیر فعال را حذف کنید؛ به اینصورت:

آخرین ستون داده ها را انتخاب نمایید ( ظاهراً در تصویر، ستون G هست، سپس کلیدهای ترکیبی
        Ctrl+Shift+Left arrow را انتخاب نموده و سپس گزینه ی Delete را بزنید )

آخرین ردیف داده ها را انتخاب نمایید ( ظاهراً در تصویر، ردیف 28 باشد، سپس کلیدهای ترکیبی
        Ctrl+Shift+Down arrow را انتخاب نموده و سپس گزینه ی Delete را بزنید )

در پایان کلیدهای
        Ctrl+Home را بزنید تا به سلول a1 بروید و سپس فایل را Save نمایید تا مشکل برطرف شود.

موفق باشید.
        [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/CENTER]
        [CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
        [/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
        [/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..