انبار داری

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • behnam56
    • 2012/06/10
    • 2

[حل شده] انبار داری

سلام دوستان
    وقتتون به خیر
    یه راهنمایی میخوام
    لطفا کمک کنید

یه جدول انبار داری درست کردم که متشکل از چند شیت هست

شیت اول : کالا و مشخصات اون معرفی میشه و یه کد کالا بهش تخصیص داده میشه
    شیت دوم : این شیت مربوط به تراکنش های اون کالا ها میشه به این صورت که وقتی کد کالا رو وارد میکنی , مشخصاتش میاد و اینجا میگیم که چه تعدادی وارد شده یا خارج شده و اطلاعات ورود و خروج نظیر تاریخ و بارنامه و غیره وارد میشه
    شیت سوم : موجودی رو با احتساب ورود و خروج های صفحه قبل محاسبه میکنه و بهت نمایش میده

حالا مشکل من:

بعضی از این کالاهایی که دارم دارای شماره سریال یا شماره اموال هستند و من نمیخوام به هر شماره سریال یا اموال یک کد کالا اختصاص بدم بلکه یک کد مربوط به کالای x داشته باشم و در صفحه موجودی یک ستون هم داشته باشم که شماره سریال های باقیمانده رو بهم نشون بده

بذارید مثال بزنم

فرض کنیم 4 تا صندلی از یک نوع داریم که هر کدوم یک شماره اموال داره و یکی از اینها خراب شده و از موجودی کم میشه

توی صفحه اول فقط یک کد به صندلی اختصاص بدم

توی صفحه دوم هر شماره اموال بصورت جداگانه ثبت بشه
    اموال 1..... ورود
    اموال 2..... ورود
    اموال 3..... ورود
    اموال 3..... خروج
    اموال 4..... ورود

توی صفحه سوم وقتی کد مربوط به صندلی رو توی لیست میبینم شماره اموال سه صندلی باقیمانده رو بهم نشون بده

در حال حاضر این کار رو بصورت دستی انجام میدم که احتمال خطا زیاده

چیزی که به ذهن من میرسه اینه که برای هر کد در ستون سریال نامبر دو مجموعه تشکیل بشه ( مجموعه A سریال نامبر های ورودی و مجموعه B سریال نامبر های خروجی برای هر کد کالا باشه) و بتونم از قانون ریاضی تفاضل مجموعه ها استفاده کنم ولی نمیدونم آیا چنین قانون یا تابعی در اکسل وجود داره یا نه

فایل نمونه رو پیوست میکنم
    پسورد فایل پیوست : 0911
    متشکرم
    فایل های پیوست شده
    Last edited by behnam56; 2023/08/16, 06:58.
چند لحظه..