تعمیم دادن یک سلول به سلول های دیگر بدون موس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • miillad

• 2019/03/28
    • 31
    • 39.00

پرسش تعمیم دادن یک سلول به سلول های دیگر بدون موس

سلام دوستان
    من چند سطر دارم که پشت سر هم نیست،و میخوام مثلا اولین سلول هر سطر مورد نظرم رو تا آخرین ستون که داده داره تعمیم بدم.
    اما چون تعداد سطرها زیاده و تعداد ستون ها هم زیاده، خیلی زمان بره تک تک با موس بگیرم بکشم ببرم تا اخر.
    میخواستم ببینم روشی هست که خودش اتوماتیک اینکارو بکنه؟
    دقیقا مثل همون روشی که برای ستون انجام میدیم،و روی اون نقطه مشکی سمت راست پایین سلول وقتی دابل کلیک میکنیم،تا اخرین سلول پر خودش تعمیم میده.حالا میخوام همین کار برای سطر انجام بشه.
    البته اون سطر مورد نظرم خالیه، و اخرین سلول پر سطر قبل رو میخوام به عنوان اخرین ستون در نظر بگیره.
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1522
    • 71.67

سلام،
    شايد دقيق متوجه خواسته شما نشده باشم ولي به هر صورت من يک ترفندي به نظرم مي رسد البته اگر اطلاعات شما حاوي فرمول و محاسبات است فکر نکنم به ريسکش بيارزد ممکن است اطلاعات به هم بخورد.
    راه حل من اين است که تمام محدوده اطلاعات را انتخاب کرده و کپي کنيد، سپس يک شيت جديد ايجاد کرده و با استفاده از ابزار paste special و انتخاب گزينه transpose اطلاعات را در شيت جديد paste کنيد، خواهيد ديد که جاي سطرها و ستونها عوض شده و شما به راحتي مي توانيد با دبل کليک همون نقطه مشکي که گفتيد به خواسته خود برسيد. سپس دوباره کل محدوده را انتخاب و کپي کرده و بعد با همان ابزار transpose در شيت اوليه paste کنيد.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..