مرتب کردن داده های سطرها از اخرین سلول پر

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • miillad

• 2019/03/28
    • 31
    • 39.00

مرتب کردن داده های سطرها از اخرین سلول پر

سلام
    دوستان همونطور که میدونیم ما در اکسل به صورت پیشفرض سلولهای رو از سمت چپ به راست مقداردهی میکنیم، من داخل یک شیتم اکسلم،داده هایی دارم که تعدادشون ثابت نیست،مثلا یه سطر 100 تا سلول پر داره،یه سطر 200 یه سطر یه تعداد دیگه و همینطور تا اخرین سطر...

مشکلی که دارم اینه که برای انالیز این داده ها نیاز دارم اینا از اخرین سلول مرتب بشه نه از اولین سلول. مثال میزنم:
    فرض کنید اولین سطر من مثلا طولانی ترین سطر هست و مثلا 500 تا سلول داده داره، و مابقی سطرها تعداد متغییر کمتر از این مقدار.
    اگر سطر دوم 400 سلول پر داشته باشه،یعنی از اولین سلول تا 400 سلول پر هست،و مابقی خالی، که اگه با سطر بالا مقایسه کنیم،یعنی 100 سلول خالی از سطر اولی کمتره.
    حالا کاری که میخوام بکنم اینه که این 400 تا سلول 100 سلول شیفت پیدا کنن به سمت راست،که در واقع اون 100 تا سلول خالی انگار اومدن اول سطر و از سلول 101 تا سلول 500 پر شدند که انتهای این سطر هم تراز میشه با انتهای سطر قبلی.
    و تمام این مراحل برای تمام سطرها اعمال بشه.
    نمیخوام از روش های دستی استفاده کنم چون فایل هر روز در حال آپدیت شدن هست.
    اکسل 2021 استفاده میکنم،ممنون میشم اگه کسی روش ساده ای پیشنهاد بده،البته به هیچ عنوان نمیخوام از ماکرو استفاده کنم،نهایتش با توابع
    ممنون
  • miillad

• 2019/03/28
    • 31
    • 39.00

اگه به این صورت باشه که مثلا تعداد 100 سلول اخری هر سطر رو برگردونه هم کار من راه میفته.توی اکسل 365 کلا یه تابع مخصوص همین کار هست.اما برای 2021 پیدا نکردم

کامنت

• miillad

• 2019/03/28
      • 31
      • 39.00

اکسل 365 یه تابع مخصوصا همین کار داره.اونو نصب کردم راه افتاد.هر تعداد از اخر یا اول یه آرایه نیاز داشته باشید، میتونید با کمک این تابع برگردونید

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1522
        • 71.67

سلام،
        فرض کنيم شما در ده سطر اول اطلاعات وارد کرده ايد، حال در سطر يازدهم فرمول زير را نوشته و به سمت پايين و سمت راست آن را بست دهيد، خواسته شما برقرار خواهد کرديد:
        کد PHP:
        =iferror(indirect(address(row($a1);count(1:1)-column()+1));""
        اين هم نمونه انجام شده در فايل:
        12345.xlsx
        اگر سوالي در مورد نحوه کارکرد فرمول داشتيد در خدمتم.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

چند لحظه..