مشکل پیغام سیو

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • karimi6155

• 2011/03/18
    • 50
    • 65.00

پرسش مشکل پیغام سیو

سلام
    من یک فایل اکسل را به همراه یک ماکرو ذخیره کرده ام .مشکلم اینه که هربار هنگام خارج شدن از اکسل پیغام سیو کردن میده حتی اگر هیچ تغییری نداده ام
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1521
    • 71.67

سلام،
    بايد کد ماکرو را دقيق بررسي کرد، يک احتمال اين است که ماکرو يک تغييري در جايي انجام مي دهد که در ظاهر به ديد نمي آيد ولي همين تغيير باعث پيغام سيو مي گردد، مثلا" هر بار که اکسل را باز مي کنيد رنگ سل a1 را سفيد مي کند!!! همچين تغييري به چشم نمي آيد ولي باعث ايجاد پيغام سيو موقع بستن مي شود.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• karimi6155

• 2011/03/18
      • 50
      • 65.00

نوشته اصلی توسط ali parsaei
      سلام،
      بايد کد ماکرو را دقيق بررسي کرد، يک احتمال اين است که ماکرو يک تغييري در جايي انجام مي دهد که در ظاهر به ديد نمي آيد ولي همين تغيير باعث پيغام سيو مي گردد، مثلا" هر بار که اکسل را باز مي کنيد رنگ سل a1 را سفيد مي کند!!! همچين تغييري به چشم نمي آيد ولي باعث ايجاد پيغام سيو موقع بستن مي شود.
      ممنون آقای پارسایی که وقت گذاشتید برای پاسخ دادن
      بیشتر با فایل کلنجار رفتم متوجه شدم مربوط به ماکرو نیست و سلولهایی که در خود اکسل فرمول indirect رو در اونها استفاده کردم رو اگر حذف کنم مشکل سیو حل میشه که البته اون فرمولها رو لازم داشتم.
      در فایل دیگه ای هم که همین مشکل رو داشتم مربوط به فرول abh حروف الفبای فارسی بود که استفاده کرده بودم

کامنت

چند لحظه..